Glimt av vardagsrummet och nu ska åsnan få ett nytt hem.

Happy Friday.. eller kanske inte. Idag känner jag mig inte alls i form. Omständigheter runt i kring bara kan ibland få musten att går ur.
Ibland känns det som det var riktigt längesen man var riktigt glad och skrattade.  Jag behöver nog inte försöka gå djupare in på det för jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva. Nåväl, det blir nog bättre. ♥

Lowa har haft feber i ett par dagar, idag verkar febern vara borta men hon känns fortfarande väldigt hängig. Så får se hur hon mår imorgon. Håller tummar för att vi andra klarar oss. Rickard jobbar i helgen och jag är ledig. Kämpar på att jobba om varandra. Tänk om man ibland kunde ha obegränsat med pengar så man slapp jobba 😉 Iofs skulle det säkert vara tråkigt för jag älskar att vara på mitt jobb, hjälpa folk och för att inte tala om alla härliga arbetskamrater, det är ju faktiskt guld värt.
Fick en önskan om att se lite mer från vårt vardagsrum , vi har nämligen valt att möblera om, flytta upp soffan vi köpte till vardagsrummet här nere, mest för att den inte är lika bekväm som den vi hade på övervåningen, vi märkte att vi oftast såg på tv kvällstid här nere med tanke på att Leona har sitt rum på nedervåningen. Varje kväll satt vi så obekvämt i soffan , det kändes onödig att vår sköna soffa stod på övervåningen och inte användes, så vi bytte. Dock är jag inte hundra nöjd, vi sitter jättebra, men den passar inte här nere, den är väldigt stor och tar mycket plats, så det är egentligen inte så som jag vill.
Så någongång ska vi nytt ut soffan och köpa en annan, som passar lite bättre, denna köpte vi till vår lägenhet och där passade den jättebra, men det blev lite skillnad här i huset. Men den får stå här för nu, och jag tänker att ni ska få en liten tjuvkik.

Mattan har jag tröttnat på så den ska bytas ut till något ljusare.

Hoppas ni får en mysig helg framför er nu, vad ska ni hitta på för skoj?

Förresten,vi kikade på ny vagn till Leona igår, jag tänker att det är dags för buggan att få ett nytt hem. Dock gör det ont i mig för jag älskar verkligen våran donkey, Men jag känner att den är redo för ett nytt hem. Är någon av er intresserade eller vet någon som letar efter just en bugaboo, maila mig på angelica@angelicasandberg.se


Nya vagnen vi kikade på är en Emmaljunga.
Vi hade en scooter till de andra barnen, och nu har det kommit en ny uppdaterad version som heter Nxt 30.
Klämde på den lite i affären och den är både skön och köra och smidigt att vika ihop och tar inte så mycket plats.
Frågan är ju bara vilken färg man ska köra på=)

Nu ska vi ta på oss ytterkläder och ge oss ut i snön för att få andas in lite frisk luft.

Trevlig helg!
Kram/A

5 reaktioner till “Glimt av vardagsrummet och nu ska åsnan få ett nytt hem.

 1. Så fint ni har det, jättefint vardagsrum! Kul att få se! Ja bekvämlighet är viktigt och jag tycker soffan passar bra där det lilla man ser av bilderna iaf, snygg är den också. Idag är jag också hängig med fruktansvärd huvudvärk. Hoppas ni får en fin helg och får må bra alla. Kram

 2. Passade bra me soffan där av det man ser! ? Har inte heller haft så bra dag. Utmattningen har gjort sig påmind. Mentalt slut efter att ha givit lite mkt av mig själv denna vecka. Har så svårt o låta bli. Vill hjälpa alla o blir så engagerad när jag gör nåt. Men det kommer i efterhand så här. Märks att man inte blivit bra från utmattningssyndrom än, trots att det gått 1.5 år. Det tar tid o återhämta sig. Hoppas att ni får en fin helg!??

 3. Varför ska ni sälja bugaboon? Du har skrivit mycket om ev ett till barn, då vore den väl perfekt till leona och bebis? Eller känner ni er färdiga med bebisar nu? ? Emmaljunga vagnen var också fin, men hade du inte en gammal emmaljunga i garaget? För mig du nämnt det.

  Sover leona ensam på nedervåningen eller sover systrarna också där?
  Funkar det bra, tänker om hon vill komma till er på natten?

  Huset ser så fint ut, så ljust och fräscht.

  1. Visst vore det perfekt med buggan om vi skulle få ett till barn, men just nu är vi lite oense kring barnfrågan. Så vi får se vad framtiden utvisar, och då tänker jag att det är bättre att buggan får ett nytt hem isåfall. <3 men visst drömmer jag om ett fjärde barn. Det skulle vara så mysigt att kunna ge Leona ett syskon i lika ålder som De stora tjejerna har varandra.

   Leona har sitt rum på nedervåningen precis bredvid vårat, De stora tjejerna sover däruppe i varsitt rum. Det funkar superbra, nu när iv har tagit bort framsidan på spjälsängen så har hon gått över till oss ett par gånger, annars händer det att hon ropar och då brukar jag hämta henne o hon får lägga sig mellan oss.

   Tusen tack för din fina kommentar! <3 Ha en fin dag!

 4. Trodde det var mannen din som var mest inställt på fyra, har du inte skrivit något om det?

  Även om det är mysigt att ha nån nära i ålder så är det nog mysigt så här med, med två större o omvårdande systrar ? jag har 4år mellan min minsta och näst minsta, tycker inte det känns så mkt. Är det 5 år mellan leona och din mellan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg