Glimt av vardagsrummet och nu ska åsnan få ett nytt hem.

Happy Friday.. eller kanske inte. Idag känner jag mig inte alls i form. Omständigheter runt i kring bara kan ibland få musten att går ur.
Ibland känns det som det var riktigt längesen man var riktigt glad och skrattade.  Jag behöver nog inte försöka gå djupare in på det för jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva. Nåväl, det blir nog bättre. ♥

Lowa har haft feber i ett par dagar, idag verkar febern vara borta men hon känns fortfarande väldigt hängig. Så får se hur hon mår imorgon. Håller tummar för att vi andra klarar oss. Rickard jobbar i helgen och jag är ledig. Kämpar på att jobba om varandra. Tänk om man ibland kunde ha obegränsat med pengar så man slapp jobba 😉 Iofs skulle det säkert vara tråkigt för jag älskar att vara på mitt jobb, hjälpa folk och för att inte tala om alla härliga arbetskamrater, det är ju faktiskt guld värt.
Fick en önskan om att se lite mer från vårt vardagsrum , vi har nämligen valt att möblera om, flytta upp soffan vi köpte till vardagsrummet här nere, mest för att den inte är lika bekväm som den vi hade på övervåningen, vi märkte att vi oftast såg på tv kvällstid här nere med tanke på att Leona har sitt rum på nedervåningen. Varje kväll satt vi så obekvämt i soffan , det kändes onödig att vår sköna soffa stod på övervåningen och inte användes, så vi bytte. Dock är jag inte hundra nöjd, vi sitter jättebra, men den passar inte här nere, den är väldigt stor och tar mycket plats, så det är egentligen inte så som jag vill.
Så någongång ska vi nytt ut soffan och köpa en annan, som passar lite bättre, denna köpte vi till vår lägenhet och där passade den jättebra, men det blev lite skillnad här i huset. Men den får stå här för nu, och jag tänker att ni ska få en liten tjuvkik.

Mattan har jag tröttnat på så den ska bytas ut till något ljusare.

Hoppas ni får en mysig helg framför er nu, vad ska ni hitta på för skoj?

Förresten,vi kikade på ny vagn till Leona igår, jag tänker att det är dags för buggan att få ett nytt hem. Dock gör det ont i mig för jag älskar verkligen våran donkey, Men jag känner att den är redo för ett nytt hem. Är någon av er intresserade eller vet någon som letar efter just en bugaboo, maila mig på angelica@angelicasandberg.se


Nya vagnen vi kikade på är en Emmaljunga.
Vi hade en scooter till de andra barnen, och nu har det kommit en ny uppdaterad version som heter Nxt 30.
Klämde på den lite i affären och den är både skön och köra och smidigt att vika ihop och tar inte så mycket plats.
Frågan är ju bara vilken färg man ska köra på=)

Nu ska vi ta på oss ytterkläder och ge oss ut i snön för att få andas in lite frisk luft.

Trevlig helg!
Kram/A

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg