Mys utomhus men jag har tankarna någon annanstans.

Startade vår lediga lördag med att gå ut på baksidan och hänga lite i snön. Barnen älskar ju all snö som kommer, det byggs snögubbe, skottas upp snöhögar att åka pulka i och ett litet snöbollskrig hann vi med♥

Jag själv har tankarna på andra ställen, tänk er att springa runt i shorts, försöka få lite sol på benen och bara njuta av värmen. Även om det inte var speciellt kallt ute eller blåsigt idag, så är inte vintern min favoritårstid direkt. =P

Nu sprang alla tre barn upp på övervåningen och leker tillsammans, kors i taket, det händer ju liksom inte speciellt ofta. De leker med kartongen som den nya bilstolen kom levererad i , den ser nämligen ut som en bil så fantasin flödar och dom leker för fullt. Vem behöver dyra leksaker när man kan leka med en kartong? 🙂

Ikväll ska vi kika på melodifestivalen, det har blivit tradition här hemma enligt barnens önskemål, jag tycker väl egentligen att det är sådär 😉 Men hemmagjord pizza och mys med familjen slår allt.
Nu ska jag ta tag i tvättberget i min kära tvättstuga..

Hoppas ni får en mysig lördag ♥

En reaktion till “Mys utomhus men jag har tankarna någon annanstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg