Grattis världens bästa femåring.

Idag för fem år sedan, kom jag in till förlossningen med ganska oregelbundna värkar. Undersökning gjordes, och jag var öppen 4cm som jag varit under ganska lång tid. Så jag tänkte, vi blir säkert hemskickade. Men det blev vi inte. Vi blev inskrivna kl 05 , på morgonen och möttes av barnmorskan Anette som också förlöste Leia när hon föddes. Hon hade jobbat hela natten och skulle gå av kl 7 på morgonen. Ingen av oss trodde då att hon skulle hinna vara med och förlösa mig. Men det gjorde hon. Kl 6 gick vattnet när jag var på toaletten och kl 06.59 föddes Lowa, Hon hade bråttom ut, då jag hade krystvärk i en minut endast. ♥


Helt otroligt att detta är fem år sedan redan. Tänk att jag precis genomgått en förlossning för en vecka sedan med hennes lillasyster, denna lilla har blivit storasyster. Jag förstår inte riktigt. Man är fortfarande i någon sorts bubbla. Som jag inte hunnit landa i ännu. När jag gjort det så ska jag berätta hela förlossningen med Leona. Jag har inte hunnit bearbeta den riktigt. Jag är dessutom sämst så jag glömde fråga efter min journal igår när vi var på bb-mottagningen. Men jag ska ta tag i att ringa så jag kan få den fullständiga. Jag behöver få läsa och se om det är så som jag minns det hela. Jag har lite koll, Rickard hade en sms konversation med våra mammor, men jag läste igenom dom igår. Och inser hur kort tid jag verkligen var på förlossningen. jag känner att jag måste bearbeta, Älta. Förstår fortfarande inte att det redan är en vecka sen hon kom. Tittar på henne och tårarna sprutar. Vi klarade det en tredje gång och lyckan är fasen total. ♥

Men idag firar vi världens bästa Lowa. Som jag nämt tidigare så ska jag överraska henne med en egen frosttårta som jag beställt av världens bästa tårtfixare! Jag ska visa er sen, ska fota den innan vi provsmakar den, men som vanligt kommer det göra ont i en att skära första tårtbiten  =P
Den bästa presenten var helt klart sparkcykeln, så barnen trotsade regnvädret och gick ut och körde några varv på gården. ♥

Nu ska jag hoppa in i en dusch, sedan förbereda för kalaset i eftermiddag.  Kikar in senare och visar er tårtan och även uppdaterar om hur sista besöket på BB-mottagningen gick med Lilla Leona. Äntligen är vi utskrivna! ♥

Ta hand om varandra. All kärlek till er!
P & K / Angelica

En reaktion till “Grattis världens bästa femåring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg