Hos oss , just nu.

God morgon från oss! Just nu, Leona ligger och sover i vagnen medans jag jobbar vid datorn. Det är något nytt detta att kombinera att jobba samtidigt som man har en liten nyfödd. Men det fungerar över förväntan. Jag kan sköta så mycket hemifrån vilket är perfekt just nu. Rickard är på plats på jobbet och är verkligen grym. Idag kämpar vi på det sista och sen tar vi lite långledigt hela familjen. ♥
Lite kalas är inplanerat, men annars ska vi försöka ta det lugnt. För snart är det dags för flytt, så vi måste ju snart ta tag i att börja packa ordentligt. Känns också helt galet att vi snart bor i hus.
Tänker att jag ska åka till färgaffären och börja kika på olika kulörer av färg vi ska köpa..
Barnens rum är prio i början, så frågan är vad de ska få för färg? Jag har egentligen tänkt vitt. Men sen har jag ju förälskat mig i alla gråa toner, så kanske skulle ta någon grå ton i rummen istället. Tänker det kanske är enklare om man kommer dit och kan kika lite.

Måste visa er lite kläder jag har köpt till Leona, kan inte få nog av allt fint från Newbie, det är väldigt lätt att shoppa ihjäl sig  😉

Nu ska jag gå igenom mailen och sedan åka mot BB-mottagningen i Linköping, Håller tummarna att det ser lika bra ut som sist. Ska även bli roligt att se vad Leona väger idag, i onsdags vägde hon 3196gram. ♥

Kikar in senare och uppdaterar er!
Ha en härlig Fredag!

Puss & Kram / Angelica

En reaktion till “Hos oss , just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg