Vardag

Gravidbälte och vad gillar ni den nya layouten?

God kväll på er fina. Blir första inlägget nu på nya bloggen. Det känns så rätt att ha flyttat över till min egna domän. Att ha varit toppbloggare hos alltförföräldrar har varit en härlig tid men jag kände mig reda att ta klivet att vara egen. Att bli lite friare och att kunna bygga bloggen så som jag vill. Sen kan jag inte ta åt mig äran för själva bloggen har Rickard gjort. Jag är så tacksam att jag har honom, hade inte klarat mig utan honom. Känner mig så nöjd!!

Visst har han gjort ett grymt jobb? Gillar ni den nya layouten på bloggen? ♥

Utvecklingssamtalet på skolan med Leia gick bra, vi fick kika på saker hon har gjort och fröken berättade vilken duktig tjej vi hade och att hon var redo för att börja Ettan. Känns helt galet att hon börjar första klass efter sommaren. Lagom stolta gick vi därifrån. Framförallt väldigt stolt över vad hon åstadkommit som person, att hon blivit en egen självständig tjej, som säger vad hon tycker och tänker. Det gör mig varm i hjärtat med tanke på hur jobbigt hon hade det i början.

 

Sedan åkte vi och hämtade syrran på dagis och när vi kom hem så passade jag på att montera in mitt gravidbälte som jag fått testa i samarbete med besafe.se.

“Hos en gravid kvinna ligger fostret placerat långt fram och utsätts vid en kollision av extrema krafter. BeSafe Gravidbälte styr bilens midjebälte bort från magen och fostret och istället ner mot mammans lår.”
Ni kan läsa mer om gravidbältet på deras hemsida här.
Man kan fästa gravidbältet på två olika sätt, bland annat med isofix, men om man som jag inte har det så medföljer ett smidigt fäste som man knäpper på stolens baksida.
Känns skönt att bebis åker tryggt i bilen, även om man såklart hoppas att inte olyckan är framme.

Påtal om det så kom jag på att jag inte skaffat någon gravidförsäkring ännu, dåligt av mig. Jag minns inte vilken jag hade sist, tror att jag hade hos trygghansa, vi har alla andra våra försäkringar där. Så jag tror jag ska teckna en där igen. Vad är det för skillnad egentligen på alla olika försäkringar?
Alla måste väl vara någorlunda lika tänker jag?

Dags att krya ner i sängen och se hur mycket jag får sova inatt med tanke på alla kullerbyttor hon gör därinne. Pratade med Madde i telefonen tidigare och berättade att det är galet vad det hänt mycket på bara några veckor. Hon har verkligen blivit så rörlig därinne, och man ser hur magen rör sig nu utanpå. Gosigt.

Kikar in imorgon bitti.
Kram och godnatt fina ni!♥

 

 

 

 

9 kommentarer

 • Miranda

  Grattis till en ny fin blogg! Är inte hon som kommenterar i vanliga fall men kände nu med försäkringen att jag måste tipsa! Har i denna graviditet tagit trygg hansas. Tror jag betalade 1200kr men om man sen tar deras barnförsäkring får man igen hela summan under barnets första år!

  • angelica

   Tack för tipset, så bra du kommenterade 🙂 jag ska genast kolla upp detta lite extra. låter ju hur bra som helst, vi har som sagt våra andra försäkringar där , även barnen så känns som ett bra val att fortsätta på samma ställe <3
   kram

 • Jeanette

  Jättefin blogg. Kikar in via Mirre som länka till din blogg 🙂
  Behöver mysiga bloggar att följa, så din blogg ser ut och vara ett bra alternativ.

  Jag är trebarnsmamma och har ännu inte använt gravidbälte. Min yngsta är 13 månader och jag fick ett gravidbälte men det blev aldrig av at jag montera den i bilen. Den blev liggandes i sin förpackning. Jättedumt egentligen :-/
  Men blir det ännu en graviditet så får jag allt ta och prova den.

 • Jennifer

  Jättefin blev den nya bloggen! Lite synd bara att det inte funkar att läsa via Bloglovin, vilket jag tycker är ett himla smidigt sätt att följa bloggar på. Lycka till med bebis! ?

  • angelica

   Tack visst bli den fin=) Är jättenöjd! Det ska fungera att följa mig via bloglovin även här nu, det finns en länk i sidan där du kan klicka=) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *