Ryggen tar kål på mig och vad önskar ni ?

God kväll på er! Jag hade tänkt kika in i förmiddags men vi har haft fullt upp på jobbet.  Jag grottade in mig i allt pappersarbete, finns det något tråkigare?

Sen har jag gjort något med ryggen, vet inte om jag vridit till den på något sätt eller vad som har hänt, men har så fruktansvärt ont, så ikväll gör jag inte mycket, kommer hamna i soffan med en skål ostbågar och tycka synd om mig själv..

Idag efter jobbet åkte jag ner till stan en sväng,  jag var tvungen att köpa nya överdragsbyxor i en storlek större till Leia. Hon har verkligen vuxit ur allt, eftersom jag var på kappahl så fick en body och och ett par byxor från newbie följa med hem såklart. Jag har nog snart köpt på mig hela kollektionen, för att inte tala om limited edition, den är livsfarlig.. jag har shoppat i omgångar och kan liksom inte sluta 🙂 Så roligt att jag och Madde får våra bebisar så tätt, de kommer klä sig likadant haha. Sa det till henne när vi pratade i telefonen förut, hon berättade att hon nog köpt hela kollektionen , så inte så lätt att de inte kommer se likadana ut då hihi.

Tänkte passa på att visa er klänningarna från newbie som jag köpt till Leia & Lowa, mini har oxå fått en likadan men den har jag ej hunnit fota än 🙂

Visst är de helt ljuvliga? Längtar tills de kan börja använda dom 🙂

Snart kommer ni få en hel bildbomd på alla bebiskläder jag fyllt på med.. <3 Det är ju ganska mycket som måste förberedas och man får ta det lite i omgångar.. Ibland blir jag lite nervös för att bebis ska komma, undra hur det kommer blir, hur kommer barnen reagera och kommer jag kunna ta hand om en bebis igen haha . Sjävklart vet jag innerst inne att jag kan det, men som gravid får man ju lite tokiga känslor ibland 😉

Tusen tack alla ni för fina ord angående nya bloggen, både här och på mail , ni är fina <3

Och alla nya följare, är det något speciellt innehåll ni önskar få lite mer av? <3

Kramar / A

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg