Vardag

Grillkväll med fina vänner och vi förlänger sommaren..

Vilken helg vi har haft. ÄNTLIGEN kunde vi bjuda hit våra älskade vänner på grillmys.
Efter alla grillkvällar som vi haft hemma hos dom, så kändes det extra speciellt när vi kunde vara i vårt hus.Mysigt. Älskar vårat underbara härliga kaos när vi samlas. Alla barn leker och vi vuxna myser. ♥


Grabbarna skötte grillen och fritösen i vanligt ordning. Dock kunde Micke sitta och slappna av lite extra, det var han värd tycker jag=)

Barnen myste vid sitt egna lilla bord och de tyckte det var extra mysigt eftersom Rickard hämtade parasollet. ♥


Min vackra vän, trots att vi bor i samma stad var det längesen vi träffades och kramades. Vi har haft fullt upp med renovering båda två. Hemma hos oss har det hänt massor sen sist de var här och det är så roligt att få dela med sig för dom hur långt vi kommit med renoveringen. De har ju varit med oss och följt oss hela vägen. Vad hade vi gjort utan dom? Så många gånger jag ringt Madde, brutit ihop i telefonen. ” Jag orkar inte mer nu” Hon har alltid peppat och varit positiv, som vanligt. Tänk att under alla år vi känt varandra så är kan jag nog räkna på en hand hur många gånger hon inte varit positiv. ♥  Jag är så glad att dom finns i vårar liv.♥


Allt för en perfekt bild eller vad säger ni?
Våra älskade yoyovagnar. Helt klart bäst. SÅ smidiga till alla tillfällen , ni ser ju själva att de verkligen inte tar någon plats. Kidsen trivs bra i dom och somnade gott sen♥

Vi livea lite på kvällen på instagram, var ni några som såg det? Tyvärr var det lite sent så det hade blivit lite mörkt, men kanske skulle live och ta en rundvandring i huset? Skulle ni gilla det?

Jag hade tänkt fota sovrummet som är nästintill klart, men i eftermiddags fick jag på gränsen migränhuvudvärk så jag var tvungen att gå och lägga mig och vila en stund. Så jag fick ändra om i schemat lite helt enkelt. Bilder kommer imorgon. ♥

Nu ska jag tassa in barfota på vår heltäckningsmatta och krypa ner i sängen. Imorgon startar en ny vecka, kidsen skulle egentligen börja på fritids och dagis, men jag tror vi förlänger sommarlovet lite till. Iallafall imorgon till att börja med. ♥
Sov gott.

P&K /Angelica

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *