Håller jag på att bli knäpp?

Dagarna börjar kännas långa nu.. Efter en lång frukost tillsammans med barnen åkte vi ner till jobbet en stund. De senaste veckorna har vi jobbat alla dagar i veckan. Ligga i fas och vara beredda. Otroligt skönt på ett sätt , jobbigt på ett annat, men hela denna logistikgrej. Det ska ändå klaffa när det väl sätter igång.. idag längtar jag. Även fast jag inte passerat Bf datum ännu så känns det så. Båda de andra barnen har kommit tidigare, lowa 5 dagar. Så på något sätt känns det som ”jaha, ska jag gå över denna gång nu? ” Det börjar bli mycket känslor..

Börjar känna mig lite labil faktiskt, funderar och tänker SÅ mycket. Hur ska vi hantera om vi går över tiden? Hur fasen överlever man de dagarna? Det måste ju bli ännu längre? Berätta gärna då jag inte har någon som helst erfarenhet hörrni. Försöker ställa mig in på att gå över denna gång, då är ju varje dag innan värdefull tänker jag. ♥ Men börjar också känna en liten oro för bebis, ni som följt mig hela graviditeten vet att jag var väldigt nojig i början över missfall oså. Men det har ändå lagt sig skapligt sedan hela graviditeten tack o lov, har faktiskt inte varit speciellt nojig. Men nu har annat börja komma, vissa dumma artiklar man läser, om barn som dör i magen tex. Fan jag blir supernojig att något ska hända om hon stannar kvar länge..♥ Det känns nästan som jag håller på att bli lite knäpp. Men det är påfrestande både fysiskt och psykiskt detta just nu. 🙁

Barnen räknar ner dagarna här hemma, kramar magen flera gånger om dagen och frågar om hon inte kommer ut snart, de påstår att hon säger ja inifrån magen 😉 kan de inte fortsätta få svar vilken dag hon väljer då 😉 Det är fint att se, vi gick ned till skogen igår kväll innan läggdags!

Dessa tre förgyller verkligen livet! ♥

Passade på att fota magen också, förhoppningsvis sista magbilderna då vi vill gosa med lillasyster nu!

Nu ska jag skingra tankarna framför hockeyn som är ikväll. Heja Sverige, och heja lilla bebis.

Ta hand om er!

Puss & Kram / A

15 reaktioner till “Håller jag på att bli knäpp?

  1. Haha ja då skulle Rickard bli lycklig… men han har cmore appen säger han.. Hahaha ????

 1. Jag kan tänka mig att det är riktigt riktigt jobbigt att gå över!! Jag har inte gjort det med någon av mina 3. Vi hoppas verkligen att hon kommer snaaart 🙂
  Själv kände jag första sparken från bebis ikväll så nu kanske det är dags att göra det officiellt på min blogg med haha. Har du tagit reda på könen på de andra med? Kramar och lycka till
  http://www.lotte4.blogspot.se

  1. Ja det måste vara hemskt, jag har ju inte heller gjort det tidigare men börjar bli orolig nu haha. Ja jag hoppas också hon kommer snart, det är dags nu <3 vi är trevligare utanför magen måste hon ju förstå 😉

   Men åh så mysigt att känna första sparken, det är ju något speciellt. Ja nu får du göra det offentligt så vi får
   Följa 🙂

   Ja vi har tagit reda på kön alla tre gånger 🙂 jag är för nyfiken. Hur har ni gjort?

   Kram och tack <3

   1. Jag har velat ta reda på alla 3 men de äldsta är 12 och 10 och då fick jag inte veta för de ville inte berätta men jag handlade ändå för jag va stensäker att första va tjej och andra kille. Tuva fick vi veta och vi ska ta reda på denna med.

    1. Det förstår jag, det är ju ganska så smidigt Att veta 🙂 när har ni tid för ul? 😀 så spännande!

 2. Vilka otroligt fina bilder, så mycket kärlek <3 Stort lycka till när lillasyster väl bestämmer sig för att det är dags 🙂

   1. Tack allt är bara bra här 🙂
    Har lite ångest inför att börja jobba i september men det blir inte heltid och maken har så dåliga arbetstider så han ska få vara hemma lite med, men det är inte klokt vad tiden springer iväg när liten väl är ute.
    Jag hoppas att allt är bra med er också, trots den långa väntan i slutet av graviditeten 🙂 Snart får ni njuta av bebisen och jag hoppas jag får se en bild i bloggen 🙂
    Många kramar till er <3

    1. Skönt att höra! Det förstår jag att du har. det går verkligen så himla fort som sagt när det väl är utanför!

     Självklart kommer det upp bilder på lillasyster när hon väl är ute. Det går lite segt, aldrig varit såhär preggo, men det ska väl vara en upplevelse det också 😉 Hon är en liten segis!

     Kramar tillbaka! <3

 3. Jag går över just nu (40+6) och det är mitt första barn. Dom säger ju att det ska vara genetiskt. Men det är inte roligt att gå över, konstigt nog så blir dagarna extra jobbiga och man sitter bara och väntar. Men kanske är extra jobbigt då det är första barnet och man inte riktigt vet vad som väntar!
  Om du går över så borde inte vara så många dagar iaf! 🙂 All lycka till er.

  1. Hej Rebecka, åh jag förstår det är jobbigt.. Stackare. men jag har också hört att det är genetiskt, och när de andra två kommit tidigare så börjar jag bli smått orolig nu ju 😉 Men ja jag kan tänka mig att dagarna blir extra jobbiga när man går över. Men stort lycka till när det väl sätter igång för er, du har något magiskt framför dig 😀 Kram

 4. Jag gick över 10 dagar med min son, mitt första barn. Oroa dig inte, hon kommer när hon är redo.
  Njut av den sista tiden även om det är svårt.
  Tack för en fin blogg och vilka fina bilder du tar ?

  1. Ja precis, det känns bara så annorlunda när jag inte varit såhär gravid någonsin då de andra kommit tidigare, så för mig känns det redan som jag gått över tiden 😉 Men jag hoppas hon snart kikar ut!

   Tack för dina fina och uppmuntrande ord! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg