Med denna vill jag överraska henne…


Våran minsta lilla tjej som snart fyller fem år. Den 3e juni. Inte så långt kvar. Teoretiskt sätt kan jag fortfarande vara preggo då. Bara tanken gör mig helt galen, men men. Försöker tänka positivt. Hon vill ju att bebis ska komma ut på hennes födelsedag, så länge räknar jag inte med att vara gravid, Tack. Hur som helst, denna lilla donna har världens minne. För några år sedan så beställde jag en Frost-tårta till Leia när hon hade kalas för sina vänner. Och detta glömmer inte denna lilla dam, hon har sagt flera gånger att hon gärna vill ha en liknande frosttårta.
Såhär såg Leias ut.

Visst är den fin? Det var första gången som jag beställde av mittgodaste och sen dess kommer jag aldrig mer beställa från någon annan. Så jag tänker att jag ska lägga en beställning på en liknande till Lowa, jag tänker hålla det lite hemligt för henne. Så hon kommer bli lagom överraskad.

Förövrigt har jag sovit så galet dåligt inatt så jag längtar redan efter att få krypa ner i sängen ikväll. Fast allra helst längtar jag till att få åka till förlossningen, det hade varit lite trevligt 😉

Kikar in lite senare sen!
Ta hand om er!
KRAM

 

6 reaktioner till “Med denna vill jag överraska henne…

  1. Men oh så fin tårta, förstår att hon ockå vill ha en sådan, =D får hoppas att bebben kommit till dess då =D, när fyller hon?

    1. Visst är den. Hon kommer bli så glad när hon får en likadan! Ja det hoppas jag verkligen, hon fyller den 3/6 Men går jag över tiden så finns det ju risk att hon inte kommit, haha bara tanken får mig att få lite små panik 😛

    1. Ja tårtan är superfin verkligen. Ska bli roligt att överraska henne med en liknande=)

      Ja du, det undrar jag också. Hon är en liten segis 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg