Han skämmer bort mig trots att jag glömde..

_14A0529

Trots att jag glömde bort våran dag så överraskade han med fina blommor. Jag tror det är första gången som han köper blommor till mig självmant under våra 8år tillsammans, inte dåligt 😉 Jag  bakade tidigare en paj idag som vi avnjutit efter lunchen =) Idag blev det blåbärspaj.
Men jag hittade en bild på dessa skönheter som jag bakade för ett tag sen, minns ni det? ÅH de va så jäkla goda..

14A57991Receptet på dessa hittar ni  HÄR

Jag är lite sugen på att fira lite extra till kvällen.. kanske man skulle frossa i räkor och ett glas rosé?
Brukar ni uppvakta varandra på era speciella årsdagar, eller hur firar ni?
_14A8349 _14A8355_14A8364

Nu ska jag samla krafter och ta mig en dusch. Herregud jag var trött innan jag gjorde loppet igår, kan ni förstå hur trött jag är idag. Kroppen vill verkligen inte följa med och jag skulle kunna somna sittandes 😉
Jag borde nog börja käka någon form av vitaminer så att jag blir lite pigg, vad kan man ha brist av när man är supertrött?

Kikar in lite senare. ♥

Kram / Angelica

4 reaktioner till “Han skämmer bort mig trots att jag glömde..

  1. Hej Angelica! Vilken härlig blogg du har… Jag å min man brukar uppvakta varann på årsdagen.. Blir lite olika varje år, men jag brukar alltid göra en god maträtt (älskar verkligen å greja i köket..
    Iår efter 10 år tillsammans gifte vi oss på årsdagen..

    // Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg