Träningsvärk och förlovningsdag.

God morgon. Vaknade upp imorse med världens träningsvärk. Inte så konstigt efter gårdagen, men jag tror att det kommer bli ännu värre imorgon. Det brukar alltid vara så. Så det är bara härda. Men jag känner verkligen att jag har rört på kroppen och använt muskler man inte trodde man hade. För det värker ju tametusan överallt 😉 Men det var verkligen värt det. Shit vilken rolig grej. Jag är taggad och sugen på att köra nästa år igen. Då ska Rickard följa med ♥

Barnen var så gulliga igår eftermiddag, de plockade blommor i trädgården och gav till mig. ”Mamma här får du för att du klarade loppet”
_14A0494 _14A0495 _14A0497 _14A0499 _14A0503

Älskade små barn. De har stora hjärtan. ♥

Helgen har verkligen varit välbehövlig. Leia har mått bra och inte varit ängslig pga skolan. Så skönt att få lite avslappning gällande det, det tar verkligen på krafterna och veta att hon mår dåligt. Vi ska se hur dagen och kvällen artar sig då det är dags för skola och fritids imorgon igen. Efter mötet i fredags så vet jag att jag måste lita på lärarna/ Pedagogerna på skolan om att hon har det bra när hon är där. Men när bryter ihop så mycket som hon gör hemma. Gråter sig till sömns och vaknar med tårar. Det är en svår situation som fan.
Men jag har förhoppning om att det blir bättre.
Vi kan iaf konstatera att hon har en väldig svår separationsångest mot mig. Jag om någon känner min dotter när det kommer till det. Och här hemma märker jag att hon har det. Hon kan inte släppa mig nästan en sekund. Det går mycket bättre när Rickard är själv med barnen som igår. Så det är något vi måste jobba på , att hon förstår att det inte är farligt att jag är borta och att jag alltid kommer tillbaka. ♥
Madde säger små barn småbekymmer, stora barn stora bekymmer. Jag tror minsann hon har rätt i det.

Idag firar jag och Rickard sju år som förlovade, när vi förlovade oss så tänkte vi inte direkt på datumet, utan tog en fredag bara. Och av en ren slump blev det 11 september. =P
Jag ska erkänna att jag faktiskt hade glömt det, så Rickard fick påminna mig imorse. 😉 Så något mysigt ska vi väl hitta på lite senare. Dock har jag en jobbareftermiddag framför mig också, jag ska grotta ner mig i massa pappersarbete… Pjuh, Men då har jag något att se fram emot.

IMG_2786.JPG

Tack för att du förgyller hela mitt liv. Tack för att du är världens bästa pappa till våra barn. ♥ Utan dig skulle jag vara halv.

Nu ska jag spela lite memory tillsammans med kiddsen.

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg