Handla Online och glass i stora lass!

God förmiddag. Sömnbristen är ett faktum idag. Leona har bökat hela natten, jag vet inte om det är tänder på gång, dessutom har det varit väldigt varm också, så jag tror jag somnade ordentligt framåt morgonkvisten. Så idag gör jag inte många knop. Igår hade vi det mysigt tillsammans jag och barnen. Även om vi inte gjorde så mycket ansträngande så var det mysigt att vara tillsammans.
Vi åkte och hämtade upp våra matvaror på maxi som vi beställde online kvällen innan. Varför har vi inte gjort det tidigare? Helt fantastiskt smidigt, det underlättar ju verkligen vardagen. Vi har handlat online förut, bland annat på mathem, men efter att ha fått en köttfärs som var dålig därifrån så är jag lite skeptisk.
Sen eftersom att vi alltid handlar på maxi här i stan så kändes det perfekt att testa att handla online och hämta upp.

Att lyssna på Leia och Lowa när de pratar ibland kan vara så fruktansvärt roligt. Så lillgamla. Sen två minuter senare kan den ena säga något som stör den andra och sen är kriget igång. Så himla fort verkligen.  Men vid glasskiosken höll dom sig sams minsann!

Sedan avslutade jag min kväll hemma hos Madde och bubblade i deras nya bubbelpool, herregud så underbart gött det var, jag ska visa er lite senare.
Just nu känner jag mig så ledsen på sjukvården. Det är fan helt galet hur allt fungerar egentligen 🙁 Eller inte fungerar kanske jag ska skriva. Återkommer med ett eget inlägg lite senare om det.
Nu är det dags att fixa lite lunch! Vi passade på att tog de stora barnen ledig resten av veckan, vädret är ju helt underbart, så bäst att passa på. I eftermiddag ska vi dessutom heja massa på Sverige! ♥

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg