Handla Online och glass i stora lass!

God förmiddag. Sömnbristen är ett faktum idag. Leona har bökat hela natten, jag vet inte om det är tänder på gång, dessutom har det varit väldigt varm också, så jag tror jag somnade ordentligt framåt morgonkvisten. Så idag gör jag inte många knop. Igår hade vi det mysigt tillsammans jag och barnen. Även om vi inte gjorde så mycket ansträngande så var det mysigt att vara tillsammans.
Vi åkte och hämtade upp våra matvaror på maxi som vi beställde online kvällen innan. Varför har vi inte gjort det tidigare? Helt fantastiskt smidigt, det underlättar ju verkligen vardagen. Vi har handlat online förut, bland annat på mathem, men efter att ha fått en köttfärs som var dålig därifrån så är jag lite skeptisk.
Sen eftersom att vi alltid handlar på maxi här i stan så kändes det perfekt att testa att handla online och hämta upp.

Att lyssna på Leia och Lowa när de pratar ibland kan vara så fruktansvärt roligt. Så lillgamla. Sen två minuter senare kan den ena säga något som stör den andra och sen är kriget igång. Så himla fort verkligen.  Men vid glasskiosken höll dom sig sams minsann!

Sedan avslutade jag min kväll hemma hos Madde och bubblade i deras nya bubbelpool, herregud så underbart gött det var, jag ska visa er lite senare.
Just nu känner jag mig så ledsen på sjukvården. Det är fan helt galet hur allt fungerar egentligen 🙁 Eller inte fungerar kanske jag ska skriva. Återkommer med ett eget inlägg lite senare om det.
Nu är det dags att fixa lite lunch! Vi passade på att tog de stora barnen ledig resten av veckan, vädret är ju helt underbart, så bäst att passa på. I eftermiddag ska vi dessutom heja massa på Sverige! ♥

8 reaktioner till “Handla Online och glass i stora lass!

 1. Trist att inte sjukvården fungerar som den ska.
  jag kan inte tänka mig att handla online av 2 skäl.Prispåslag minst 10 % i Linköping om inte mer.
  När jag ser hur dom hanterar och väljer blir jag så irriterad.
  Lite skönt att gå och handla själv.Annars kan du och Madde åka och som rutin
  på lite egentid och prata kanske ta en kopp kaffe.

  1. Ja det är lite Trist! Men skam den som ger sig!
   Jag tog inte illa upp 🙂 jag förstår hur du tänker, det som jag tyckte var jobbigast med att inte välja varor själv var frukten. Men den dög för mig 🙂

   Ja det skulle vi kunna göra 🙂 kram

 2. Kan varmt rekommendera även hemkörningen av onlinebeställningen! Kostar en slant extra, men sååå värt det? En vardagslyx vi unnar oss här hemma.

  1. Vad är det för skillnad i pris att få
   Det hemkört? 🙂 lyxigt! Dock bor vi ganska nära så tyckte det kändes helt ok att åka dit, men kan absolut tänka mig att testa att få det hemkört också 🙂

   1. Lite olika beroende på vilken tid du vill ha det hemkört på dagen, ligger ungefär mellan 59-89 kr om jag inte minns fel!?? Här i Motala har det aldrig varit några bekymmer med hemkörningen, vi är supernöjda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg