Hänging rumpa och ledsna bröst!

God morgon. Här skiner solen och jag njuter verkligen av det. Men dagen kunde startat bättre. Jag ska nämligen åka och laga en tand nu på morgonen.. Även om jag har världens bästa tandläkare så är jag livrädd. Men jag försöker tänka positiv att det snart är över, borde inte ta mer än 30 minuter av mitt liv haha.

Jag var iväg till skogen och uterummet med madde häromkväll igen. Alltså shit va skönt det är att ha börjat röra på sig igen, efter sådär 6års uppehåll.. Sakta men säkert. Jag har bestämt mig för att vilja bygga upp kroppen lite.. Få lite muskler på den, lite ”tajtare” och fastare rumpa, ni vet höja upp den lite. Den har sjunkit lite sen jag blev mamma 😉
angerska1
Så lite rumpövningar kommer göra susen. Kanske något för mina små ”fågelben”. Mamma säger alltid att du ser ju ut som en fågel i benen. Lite roligt är det faktiskt. Det är inte så att jag är missnöjd över min kropp egentligen. Men om jag skulle lägga på mig några kilo muskler så skulle det inte skada. O jag känner att jag blir piggare av att röra på mig. Skulle ni se min dagliga konsumtion av socker så skulle ni svimma och undra hur det kommer sig att jag kan se ut såhär i kroppen. Det undrar jag också? Bra ämnesomsättning eller va tror ni?

Jag har tidigare nämt att jag också skulle vilja göra något åt min bröst som ser lite ledsna ut. Läs mitt inlägg HÄR. De liksom har som rumpan sjunkit. Men jag har funderat, och undrar om jag kanske trots allt inte skulle göra en operation? Fast om jag skulle.. Jag har inte slagit bort tanken helt. Så om.
Då skulle jag vilja lägga in pyttelite, för att få bort de där ledsna små öronen man får rulle in i bhn varje morgon. Det vore skönt att slippa. Samtidigt som jag har problem med min kropp och skuldra så kanske det vore en dålig idé? Tänk om det blir ännu värre? Men jag kommer nog ha svårt att släppa tanken märker jag när jag skriver om det. Jag skulle faktiskt helst av allt vilja göra det. Jag ska nog ta kontakt med en klinik och få råd, de kanske kan se hur ”stor” byst min kropp klarar av? De är ju proffs.
artbyem43

Nu ska jag ta mina söta små taxöron och åka och laga en tand!
Vad gör ni idag? ♥

KRAM

3 reaktioner till “Hänging rumpa och ledsna bröst!

 1. Du vet att om du bara lyfter brösten så ökar dom dessutom i form, om nu brösten gör människan. Om du nu har så ont som du säger i skuldran skulle jag aldrig rekommendera en bröstförstoring. Alldeles för många risker med det. Väga smärta mot en större byst. ALDRIG att jag skulle rekommendera det.

  Smal som du är så är det dessutom så mycket snyggare med liten byst än en stor oäkta sak. Min åsikt. Inget elakt menat alls.

  1. Jag vet hur ett bröstlyft går till då jag tidigare gjort detta. Jag har nämligen haft otroligt stora bröst som jag förminskat när jag var 18år just för problem med både psyket och för kroppen. Så min tanke med en EV operation är absolut inte att göra några bomber,jag inser att min kropp inte klarar av det. Jag har funderat i banorna på att lyfta dom ännu än gång, men då kommer det inte vara något kvar, därför funderade jag på att lägga in ett litet plantat, tex att man fortsätter ha B/C i kupa som jag har idag, jag vill alltså inte ha tillbaka mina monsterbröst. Jag har en förebild på mig när jag hade storlek F i kupa på min lilla kropp, helt naturliga byst. och jag hoppas att jag någongång tar mig mod till att publicera den här.

   Tack för din kommentar och din åsikt. Ha en fortsatt fin kväll <3

 2. Haha känner igen det där med rumpan 🙁 Jag springer endel men hade nog behövt göra övningar istället!
  Brösten känner jag med igen. Jag la in ett litet inplantat efter mina 2 stora barn men nu när jag fick min lilla så är jag ju glad att jag gjorde det! Det är det enda som är kvar av brösten… Å då la jag bara in så jag själv skulle bli nöjd, inte så att någon annan skulle se vad jag gjort 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg