Morgonrock bidrar till separation?

frukost_dukning

God morgon finisar! Här har vi i vanlig ordning tagit en lång frukost, jag skulle kunna gå i morgonrock hela dagen och bara vara. Men eftersom min mamma drömt mardröm om att Rickard kommer träffa en annan för att jag jämt går i morgonrocken så tänker jag att det är bäst att svira om till något sexigare så att det inte händer 😉
_14A4387 _14A4392
Denna skönhet fyndade jag för endast 99 kr på rea! Ni hittar den HÄR

I eftermiddag kommer Leias bästis hit och ska leka, de två har verkligen funnit varandra och är som ler och långhalm. Det är synd att de inte kommer att gå på samma förskoleklass då vi bor så långt ifrån varandra och inte tillhör samma upptagningsområde. Men vi får fortsätta att de kör playdejts hemma ♥
Påtal om förskoleklass, vi var på utvecklingssamtal igår på förskolan med båda barnen, det gick superbra och vi gick därifrån stolta. Över båda två. Det är så roligt att få höra att de sköter sig, att de är omtänksamma.
För Leia var det sista utvecklingssamtalet innan det är dags för henne att sluta, vemodigt.. Jag kände att jag vissa stunder fick hålla tårarna borta man blir så sentimental. Hon är har vuxit och blivit så stor, så fort. Pratade med en väninna vars minsta är lika gammal som Leia, lustigt när barnen växer men att vi föräldrar är kvar i samma ålder. 😉  Hur som, jag tror det kommer gå jättebra för Leia när hon väl börjar.. Försöker att inte tänka på det så mycket nu. ♥

Har ni vår hos er idag, här är det riktigt mulet och grått och inga varma grader. I veckan har det varit supervarmt och när solen sken härom eftermiddagen passade jag och Madde på att ta med barnen ner till Varamon en sväng. Barnen fick leka av sig om vi fick träna. Bra kombo!

madson_14A4362_14A4267 _14A4269  _14A4335_14A4338
_14A4252_14A4364 Barnen busade och byggde olika sandslott och kakor medans vi tränade. Det är nyttigt att ha någon som peppar när man tränar, men jag var helt slut efteråt sen. Längtar redan tills vi får till nästa tillfälle. ♥

Nu ska jag förbereda lunch här hemma. Hoppas ni får en härlig lördag. Roligt att ni varit så många som uppskattat min fotoskola. Jag är lyhörd och kommer försöka få in era önskningar till nästa del.♥

Kramar/ A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg