Här bodde vi i storstaden!

Solen skiner. Så himla härligt. ♥ Tänkte jag skulle uppdatera er lite kring våran helg i Stockholm.
Vilken resa det blev. Jag är Så himla glad att vi åkte. Att jag faktiskt såg till att komma iväg. Det var inte sjävklart som jag skrev i tidigare inlägg. Men det blev ändå så fantastiskt när vi åkte upp hela familjen, även om vi åkte olika tider. Jag var väldigt nervös, mest för att köra bil i storstaden, men allt gick verkligen bra. Jag hade små delmål och jag hamnade inte i någon lång kö vilket var väldigt skönt. Min syster hade visat mig vilket parkeringshus jag skulle stå i för att slippa köra bil där det var som mest folk.. Promenaden till utbildningen från parkeringshuset tog ca 10 minuter. Precis lagom ändå. Så första dagen fick jag hjälp av Alice som har bott i Sthlm och har koll på gatorna där. Så det kändes tryggt. Sedan träffades vi nervöst alla som skulle gå den här utbildningen, det var jag ock 7 stycken tjejer till, olika åldrar och från olika städer. Så himla roligt verkligen. Många hade haft tanken på att gå utbildningen länge medans andra bestämt sig lite senare. Superroligt verkligen.
Ska göra ett eget inlägg om själva utbildningen, inte nog med att den var givande och vi lärde oss mycket. Den var väl strukturerad och väldigt bra planerad gällande tider och innehåll. Först trodde jag att dagarna skulle kännas otroligt långa, men det gjorde de inte. ♥ Sen var utbildningen otroligt givande för mig privat. Jag behövde verkligen lyfta mina vingar och göra detta. Så jag är stolt och glad, för det blev en fantastisk resa privat.

Medans jag satt på utbildningen på torsdagen  ( jag åkte själv tidigt hemifrån) så gick de stora barnen i skolan innan Rickard & min mamma tog alla barn och styrde mot storstaden. Vi hade hyrt stugor lite utanför Stockholm. ( skarpnäck ) Vi valde att bo på First Camp Stockholm City. Så när jag var klar första dagen kunde jag styra bilen ut mot campingen där hela familjen + mamma hade anlänt. Det var SÅ mysigt. Vilket lugn jag fick att få omfamnas av alla barn och vi fick äta ihop och sova ihop. Underbart.
Ska visa lite från där vi bodde. Trivdes verkligen här, stugorna kändes så hemtrevliga, sängarna var sköna och jag sov gott.

Eftersom vi hade med mamma så valde vi att hyra två stugor , då det hade blivit lite trångt i en. Även om stugorna har många sängplatser, Varje stuga hade 4 st sängar, plus en bäddsoffa med plats för 2 personer.

Skulle absolut kunna tänka mig att åka tillbaka hit. Nu var jag inte här så mycket eftersom jag var på utbildningen. Men min familj hade det superbra. ♥ Vi hade stugor som låg jättenära den lilla lekplatsen som fanns, man såg den från vår stuga.

De små tjejerna älskade att ha denna lilla lekplats precis utanför stugan.

Vi hade verkligen en superhelg. Så vill gärna tipsa er genuint om ni letar boende kring storstaden, att kika in hos First Camp City Stockholm

Igår blev Line 11 månader, kan inte förstå att hon nästa månad blir 1 år redan. Vilket känns helt sjukt. ♥
Stanna tiden snälla. Så igår åkte jag till samma plats som jag fotade när hon låg i magen. Kändes fint . ♥

Älskade lilla snuttan. familjen minsta lilla tjej, som blir otroligt omhändertagen av sina systrar.
en annan sak, hon fick förskoleplatsen vi sökte… Så till hösten finns en plats för henne på förskola. Det känns ju bara För sjukt. Men tacksam att vi fick den platsen vi ville ha, så det var inget snack om att inte tacka ja, även om det för mig personligen känns lite tidigt att lämna henne, så ska jag försöka bearbeta allt personligt i mig själv.

Kram på er. / Angelica

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer