Här skiner solen och när får era små egna rum?

Här i Motala skiner solen, även fast det hade kommit snö imorse när vi vaknade, fick lite panik. Vi vill ju ha vår. Var iväg till stan igår och köpte en vårjacka till Leona, ibland känns vinteroverallen lite för varm när plusgraderna börjar komma, dessutom så är det bara storlek 68 i den. Är glad att hon fortfarande kan ha den. Vi är ju inte så vana vid att ha snö såhär länge, så jag trodde inte att vi skulle behöva använda den så himla länge.

Hur länge har era barn sovit hos er i era rum? Leona är den som har sovit längst inne hos oss av alla barnen, det börjar bli dags att inreda hennes rum ordentligt och flytta över henne,, för det är lite trångt inne hos oss som det är just nu, och i nio fall av tio sover hon i sin säng. Jag kan nog räkna på en hand som hon har sovit mellan oss eller vaknat och haft böknatt, när jag skriver det skäms jag nästan för att hon är så snäll, man vet andra som har det tufft när barnen är små. ♥

Men jag måste ändå erkänna att jag tycker det känns lite svårt att flytta över henne, tycker det är tryggt att ha henne i sin säng bredvid mig, jag har mycket mer separationsångest att flytta henne till eget rum, undra varför det är så ?
Lilla älskade snuttan, det kanske är för att det kanske är den sista bebisen vi har i huset och vi vill att hon ska vara bebis länge?
Kan ni int dela med er när ni valt att flytta era barn till egna rum? 

Nu har vi städat lite här hemma hela förmiddagen, och nu ska vi svira om och ge oss ut på en liten promenad. Ska passa på att gå förbi affären och hämta ut ett paket som jag fått avi om som har kommit=) Här får ni dessutom se en liten tjuvkik på vår nya garderob, snaaaart kommer jag visa er hela, Alltså jag fullkomligt älskar den!!

Tittar in lite senare! Ikväll hoppas jag att jag kan tvinga Rickard att bygga om bloggen lite, den behöver ju en rejäl uppdatering , framförallt i headern!

Puss & Kram / Angelica

14 reaktioner till “Här skiner solen och när får era små egna rum?

 1. Så härliga bilder på Lowa och Lilla Leona, så fina. Garderoben ser fin ut det lilla man ser. Tycker inte du ska ändra bloggen, du har ju en jättefin och trevlig layout så behåll den så, tyvärr så har ju flera andra bloggar blivit så trista och stela i sin utformning/layout, lite synd tycker jag. Trevlig helg!

  1. Vad roligt att du gillar bloggen, jag tänkte mer att jag skulle försöka uppdatera till lite nyare bilder, och ändra texten, inser att jag blivit två år äldre sedan jag skrev texten: Fast kanske skulle strunta i åldern och låta den stå haha så slipper jag bli äldre 😉

   Tack för input! Hoppas du får en fin vecka=)

 2. Mina stora barn minns jag inte när de fick flytta in till sig men Tuva fick sova i eget rum när hon var 2.5. Jag blev ju glad när hon började sova i egen säng när hon va 9 månader… Hon skulle ju sova PÅ mig hela tiden och mammigare unge har jag aldrig varit med om! Lillgossen är snart 6 månader och sover mellan oss för han äter rätt ofta än, kan äta 1g i timmen…. tur han somnar om direkt! Men så fort han sover bättre ska han sova i egen säng. Så jag har tyvärr inga bra råd hahaha.
  https://lotte4.blogspot.se

  1. Haha, nej det var ju inga bra råd haha, Skämtosido! men jag förstår det måste varit galet jobbigt att Tuva ville sova på dig, hade nästan fått lite panik tror jag.
   Ja men snart kan den lille säkert sova lite längre och hoppa över till egen säng! Kämpa på fina du! <3

  1. okej jag förstår, jag tänker att vi ska försöka flytta över Leona snart, vill bara inreda hennes rum färdigt först =)

 3. Hej !
  Så fint hon sover och i egen säng !
  Tror att de flesta frågar sig ? När ska barnen sluta att sova i våran ( föräldrarnas ) säng . ☺️☺️
  Spännande och se …
  ☺️??

 4. Min äldsta fick flytta till eget rum när hon var 4 månader. Hon bökade oerhört mycket i sömnen så jag kunde inte sova. Det var svårt att flytta henne men då fick jag ju sova lite. Hon vaknade dessutom 1 gång i timmen hela natten och var vaken 2 timmar vid 2-tiden. Varje natt i över 6 månader.
  Sonen flyttade när han var 3 månader för om möjligt så bökade han ännu mer än syrran. Han kan också vara vaken 2 timmar på natten fortfarande (han är som Leona).
  Jag hade nog haft kvar dem längre om de sovit bättre och om vi hade fått plats med spjälsäng i sovrummet. Det är så mysigt att lyssna och titta på dem när de ligger där och snusar <3

  1. Visst är det mysigt och lyssna på dom, men jag förstår att du har flyttat på dom, ibland känns det som de kanske störs av oss kvällstid, vi kikar ofta på tv innan vi somnar och tänker ibland att det kanske stör henne när hon sover!
   Hoppas din lille plutt börjar sova lite bättre snart , och skippar att vara vaken 2 timmar på nätterna, tänk om barnen kunde förstå hur underbart det är att sova=) KRAM

 5. Sonen sov hos oss i vagga tills han var 4 mån ca.
  Dottern till ca 3 mån gammal. Sedan dess har de sovit i sina rum.
  Ingen av dom har sovit i vår säng.

  1. Ja,våra två tidigare barn har vi också flyttat till eget rum vid de åldrarna, Men Leona har blivit kvar ännu, i egen säng. Hon har inte heller sovit mellan oss, förutom de nätter hon tex har bökat och varit i behov av extra närhet, annars somnar hon själv i sin säng <3
   Men det känns lite svårt att flytta ut henne på något sätt,samtidigt som jag stör mig på sängen som tar väldigt mycket plats haha=P Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg