Syskonmatchning och semesterplaner!

God förmiddag! Tittar in lite snabbt, här hemma myser vi för fullt innan jag ska åka iväg och jobba kvällen. Barnen är lite krassliga här hemma. Leona har blivit snorig och fått tillbaka den där förbaskade hostan. 🙁 Så inatt har vi varit vakna mycket. Det känns som vi knappt har sovit något. Så jag är lite seg idag. Men det är bara kämpa på!

Shoppingturen igår blev lyckad, barnen skötte sig bra, och det var roligt för dom att få gå runt och handla själva för egna pengar och förstå att inte allt gick att handla utan man får tänka till och välja ut det man verkligen vill ha och behöver.
De köpte leksaker, och bland annat så köpte de vårskor, SÅ himla fina verkligen. Det finns likadana i min storlek, men det fanns inte i butiken , så tänkte jag skulle beställa online, så roligt när alla kan matcha! ♥

Leona har också fått sina första små skor, alltså jag tycker de är så himla söta verkligen.
Fyllde på hennes garderob med lite andra fina saker också, Lindex har verkligen fått in massor med fint. Tänk om man man vore miljonär, jag skulle enkelt kunna shoppa hur mycket som helst.

Visst är de gulliga?

Nu ska jag pussa lite extra på kidsen innan jag åker iväg, vad har ni för planer idag?♥
Jag ska fortsätta fundera på semester till sommaren, vi är sugna på att hyra någon stuga på västkusten nära Göteborg, har ni några tips får ni gärna komma med det, vi har bara bott på hotell när vi varit där, men är lite sugna på stuga denna gång! Tack på förhand! ♥

Puss & Kram/ Angelica

13 reaktioner till “Syskonmatchning och semesterplaner!

 1. Daftö camping har superfina stugor och jättemycket roligt för barnen, ligger i Strömstad!

  1. Vi besökte faktiskt daftö för några år sen, barnen gillade verkligen att vara där, och vi vuxna gillade även relaxavdelningen som gick att hyra!
   KRAM

 2. Inte nära Göteborg kanske men jag ääääälskar Hamburgsund!!?? Sist hyrde vi i Bovallstrand,också super mysigt!!!

 3. SÅ söta skor!! Gulligt när de matchar 🙂 Jag ska nog köpa såna till mina tjejer med om nu den stora går med på det….
  Vi ska till Gotland i sommar – äntligen, jag va alltid där som barn och några ggr som vuxen och äntligen har jag fått med mig mannen med haha.
  https://lotte4.blogspot.se

  1. Visst är dom! Ja det tycker jag du ska göra, hoppas den stora går med på det=)
   Åh gotland, har faktiskt aldrig varit där.. Härligt att mannen gick med på det. Får jag fråga vart ni brukar bo, hyr ni stuga? KRAM

 4. Daftö är toppen.Skynda boka nu fort.Så kul för barnen.När vi där hade dom varje kväll
  något för barnen det kostade en guldpeng.Omdet finns kvar vet jag inte.Men daftö har allt och lite till.Diskmaskin
  familjerum med barnmusik.Barnrum med bamse och barndushcar och barn toa allt i rätt höjd för barnen.

  1. Visst är det fint. Vi var där för några år sedan. Fotade så mycket fint, men har tappat bort minneskortet.. Så ledsen för det alltså 🙁

 5. Det är lite tråkigt tycker jag när många av er bloggare ofta önskar sig miljonvinster. Jag tycker inte tt det ser ut som ni har det så kärvt. Ni har ju nyss totaltenoverat hela hemmet och köpt massa möbler. Visst det är säkert en hel del lån men för att få låna pengar måste man ha pengar så man kan betala lånen. Vill inte att detta skall missförstås men man blir faktiskt lite ledsen och undrar vad man gör för fel??? Tack för en bra blogg! Kram?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg