Hej vinter och mello och Vad tror ni?

Imorse när vi vaknade så fick vi ett liten mindre chock nästan. Det hade kommit massor med snö under natten. Barnen har varit ute nästan hela dagen , lekt med vänner på gatan och vi har skottat snö. Hua. Det absolut sämsta med att ha hus ;P Tur vi har så mycket att skotta 😉


Leona trivdes i sin vagn. Vi är verkligen så nöjda med vagnen fortfarande, den är så smidig att köra i, i alla väder. Även när det ligger massor med snö. Hon håller sig varm i åkpåsen som är utformad precis efter sittdelen. Jag minns att vi hade problem när Leia var liten, och även Lowa med för den delen, den åkpåsen vi hade då, var en allround som tyvärr inte passade vagnen vi hade , och jag blev lika förbannad varje gång den ej var på sin plats. Det är verkligen värt dom där extra kronorna på att köpa en som passar vagnen man väljer!
Ni kan kika på många olika Bugaboo vagnar och andra tillbehör hos babyplus.nl  , där vi beställde våran.

Sötnosen.. ♥

Sedan har vi fortsatt och greja här hemma, försöker inreda och fixa. Har köpt lite snittblommor, älskar det. Blir glad av färska blommor! Tänker att jag ska framkalla bilder och få upp på väggen i vardagsrummet. Så kikar i mitt arkiv och hittar bilder på Leona när hon var så pluttig.

Tiden går verkligen för fort. Tänk att hon snart varit utanför min mage lika länge som hon bor därinne! ♥

Det är något visst att printa ut sina bilder och sätta dom på väggen. Tänker en salig blandning på barnen , i olika åldrar ♥ vad tror ni?

Nu ska jag fixa lite chips och dipp sen blir det melodifestivalen med hela familjen! Jag är inget big fan men barnen älskar det, så vad gör man inte, sen får man sig säkert ett gott skratt åt Edvard blom :p

Hoppas ni får en fortsatt fin lördagskväll!

Kram / A

En reaktion till “Hej vinter och mello och Vad tror ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer