Sovmorgon och rå om varandra!

God förmiddag!  Trodde jag skulle få sovmorgon i morse, men barnen ville annat. Mysigt visserligen att komma upp och kunna fixa allt i lugn och ro. Ingen stress. Gav pappan i huset lite sovmorgon istället. De stora barnen och jag fixade frukost på sängen, så kröp Lowa ner och väckte honom ♥
Han brukar oftast ge mig sovmorgon men idag var det hans tur, och det verkade som att han uppskattade det när han dessutom fick frukost på sängen. ♥ Efter snart tio år tillsammans så tror jag på att det är viktigt att se varandra, och uppskatta den andra personen. Det är inte alltid lätt att få till egentid tillsammans när man har barn, och jag kan nog räkna på en hand de gånger vi fixat barnvakt bara för att.. Oftast har vi haft ärenden att göra. Annars brukar vi ta med barnen på det vi brukar göra.

Dagen ska vi spendera på ett litet äventyr in till Linköping, något som barnen har tjatat om länge. De fick nämligen presentkort på Yoump i julklapp förra året av deras faster. Har ni varit där någongång? En stor park med trampoliner och studsmattor. Barnen kommer älska det. Speciella strumpor behövs också, antar att de kommer fästa bra så att de inte kommer ramla och slå sig lätt.

Tänker att vloggkameran får följa med under dagen. ♥ Det var längesen vi spelade in en vlogg=)

Tittar in lite senare när vi kommit hem igen! Jag ska berätta om ett litet projekt vi ska dra igång här hemma!=)

Hoppas ni får en härlig söndag!

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg