Hemmagjord Pizza & Minnet

_MG_5784

 

God kväll på er! Barnen har somnat sedan en stund tillbaka och vi har i vanlig ordning landat i soffan. Vi ska snart köpa den nya Johan falk filmen som har kommit ut. Jag gillar verkligen dessa filmer, de är både spännande och roliga.
Kvällsmaten blev idag hemmagjord pizza. Vi ( läs Rickard ) brukar alltid göra egen pizzadeg då vi tycker att de köpta smakar lite konstigt. Men så blev jag tipsad för ett tag sen om en surdegspizza. Så vi har testat den då och den är verkligen god för att vara en ”köpedeg”.  Så den kan jag varmt rekommendera!

_MG_5750
_MG_5761 _MG_5764_MG_5756
Lowa bakar med hela ansiktet! <3
_MG_5757 _MG_5787

Pizzan blev en favorit och ikväll åt vi kvällsmaten i soffan framför tvn. Är det fredag så är det! 🙂

_MG_5801
Fick även tag i en minneskortsläsare tidigare, och även ett nytt minneskort, behövde fylla på förrådet lite kände jag! Sen ramlade jag över lite andra saker också, Rickard blir lite lätt galen på mig och undrar om jag är shopaholic 🙂 Jag stötte även ihop med Madde på Rusta när jag var och letade efter guldpengar till Leias kalas. Hon ska nämligen ha 5 års kalas för sina dagisvänner på söndag. Dock missade vi guldpengarna där först och åkte till Maxi för att leta vidare, där tog det ex antal hundra timmar kändes det som , eftersom mamma Ilmrud inte har skaffat ett Ica-kort ännu? Herregud säger jag. Efter dom här timmarna utbrister Maddes son att guldpengarna fanns på rusta och jag höll på att bryta ihop. Så det var ju bara att åka tillbaka till rusta igen. Suck.
Så nu kan det bli skattjakt på söndag.
Nu är det bäst att jag avrundar och kryper upp i soffan tillsammans med min kärlek i livet, innan han tröttnar på att jag är så seg 😉

Måste också meddela att minneskortsläsaren fungerade kanon och jag har nu fått över alla filmer till datorn.
Jag kanske skulle kunna visa er en liten preview på vad det är för roligt jag håller på och filmar. Håll utkik!

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer