Minneskortsläsare och hopp om sommaren..

God Morgon.
Äntligen fredag och solen skiner lite, barnen blev glada och ville hoppa i shorts till dagis.. Jag tycker det är så himla svårt med kläder just nu när vädret är så omväxlande. Ena stunden känns det som höst och andra som sommar. Men de känner väl själva om de fryser 🙂
Igår hade Lindex 30% på hela köpet, och eftersom barnen fått presentkort där när de fyllt år så passade jag på att åka dit och shoppa lite.
_MG_5700 _MG_5702 _MG_5726_MG_5723 _MG_5729_MG_5731

Leia hittade en liten vän i trädgården igår, hon tyckte att den kunde flytta in till oss och bo här inne.
Men den lilla nyckelpigan tyckte nog inte det var en lika bra idé som hon, för den flög iväg utomhus sen.

Nu ska jag springa ner till stan en sväng och leta efter en minneskortläsare. Jag har lite problem med att föra över filmer från min kamera till datorn, har inte varit med om detta tidigare. Så förhoppningsvis fungerar det på detta sätt så att filmerna går att rädda. Men det borde gå, för jag kan fortfarande titta på filmerna i kameran, men jag behöver få in dom i datorn 🙂

Hoppas ni får en härlig dag <3

En reaktion till “Minneskortsläsare och hopp om sommaren..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg