Hon har redan hunnit bli 5 månader och smakisar.

Så har hon hunnit bli fem månader våran lilla. Var tar tiden vägen?  Dagen till ära ( förra veckan) på dagen när hon blev fem månader var det dags för besök på BVC. Jag som rutinerad mamma tänker ni borde ha koll på att de var vaccin. Men nejdå, det hade jag förstås inte koll på, jag trodde det var vi sex månader. Men det gick bra ändå, hon var så duktig. Lite ledsen blev hon men det gick över fort. Förutom att hon kikade lite efteråt på bvc-sköterskan. Tittade på mig och började storböla igen, som att berätta för mig hur elak hon var..
Tänk att när jag var yngre, så tyckte jag detta med att vaccinera de små var jättejobbigt. Så då fick R alltid. hålla barnen, jag gick aldrig dit själv då. Men nu tycker jag inte alls det är lika jobbigt längre. ♥

Efteråt fick hon Line lite extra kärlek av sina storasystrar. Det är så fint att se syskonens samhörighet. Den finns faktiskt ibland, tack gud. För det ska man vet att det inte alltid är så, herrejäklar vad det kan vara bråkigt och stökig t ibland här hemma. Jag förstår inte hur de orkar, hur fasen orkar de bråka om precis allt. ”hon gick emot mig ” ” Nu har hon tagit min stumpa” ” Det där glaset skulle jag ha ” osv osv.
Skulle man googla ” barn som kan bråka om precis allt” Så skulle de komma upp bilder på mina barn. Jisses. Man kan ju skratta åt det i efterhand kanske. Men o andra sidan när det är mitt i allt så blir man ibland helt slut. Snälla älskade barn liksom. Små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer, ja ni, man blir varse att de stämmer.

Tycker också att de går så himla fort med Line nu, som att hon från ena dagen till andra blir så stor. Vi har börjat introducera lite gröt och smoothies. Hon förstår verkligen när vi äter, och vill också gärna ha märker man. ♥

Ser ni den lilla tungan, SÅ sugen.


Lucie ville väldigt gärna hjälpa till och mata. Oftast vill barnen vara med och tycker nog det är lika roligt och stort som vi vuxna. 🙂


Nöjd tjej.

Vi har också under förra veckan haft höstlov här hemma. Det är mysigt med hösten lite, tända lite ljus och jag har nästan fått lite julkänsla. Vad är det som sker? Jag är egentligen inget stort fan av att julpynta sådär. ,men på äldre dagar har jag ändå tyckt det är lite mysigt. Framförallt innan. Tycker jag det är riktigt mysigt.
Så jag har precis fått hem en ny adventljusstake som jag nog ska dekorera med lite mossa. Tror det kan bli fint.

Vi hann också med en dag på Kolmården nu på höstlovet. Vi insåg att vi inte hade varit där sedan 2015. Innan pandemin bröt ut så hade vi också gett till svärmor i födelsedagspresent när hon fyllde jämt att få en tigervisning , Så nu i fredags som var så fick hon äntligen gå på det. Så roligt för henne, hon var så nöjd efteråt. Hon var dessutom ensam på den visningen så den kändes nog extra exklusiv.
Vi andra tog oss en tripp till Bamses värld. Det var också halloween på Kolmården , första gången vi är där när parken är pyntad så, mysig och lite läskigt. Det gick även runt utklädda människor runt om i parken. Men mycket var också uppdelat, vilket var bra, som Bamses värld fanns de inget läskigt. 🙂
Vi myste, åkte karuseller, handlade godis i godisbutiken och vi gick nästan en mil. Alla var lagom trötta / övertrötta på vägen hem. Trodde minsann att barnen skulle somna i bilen påväg hem. Men icke=) De var nog för exalterade över dagen. Lördagen sen tog vi det bara lugnt hela dagen. Vi var så himla trötta allihop. Men det var så roligt att göra något annorlunda. Innan pandemin bröt ut så gjort vi ofta några små utflykter per år. vi hade alltid som tradition tex att besöka jul på Liseberg och sova på hotell. Nu funderar vi dock på att kanske besöka Kolmården igen när de kommer ha Sagojul. Men vi får se om det blir så eller inte, men barnen såg reklam om det och vill gärna åka tillbaka. Det som är bra med att åka till Kolmården är att resan inte är alltförlång.. Vi får se om vi bokar in något eller inte. Det var härligt med en dag tillsammans , där barnen skötte sig och faktiskt var sams. ♥

Nu ska jag också snart visa upp er en ny vagn som fått flytta in till oss, kan skvallra så mycket som att det är ett märke vi haft tidigare, och den vagnen var grön, nu är det en blå skönhet. Håll utkik.

Hoppas ni haft en fin start på denna vecka.
Kramar/ Angelica

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer