Äntligen fick jag gosa med ”krabban”

Vad önskas? Äppelpaj, blåbärspaj, hallonpaj eller annat smaskigt?

-har du en hel fruktaffär hemma?

Åh nej, de hade jag ju inte, behövde fylla på förrådet för att kunna baka och då kan ju gästen lika gärna gå önska . 🤎

Förra veckan förstår ni, då fick jag äntligen träffa lilla ”krabban ” som han kallas än så länge. Som jag längtat att få lukta på honom, den lilla lilla godingen. Jag vet ju verkligen hur fort de går och han var ju så liten och pluttig. Nog gillade han att hänga lite med tant Angelica verkade det som ändå. Lite kärlek vid första ögonkastet.

Min egna lilla bebis sov under hela dejten. Så himla otacksamt ändå av henne, att inte ens visa sig lite hihi. Men jag lånade så gärna lilla krabban i väntan på att mitt egna lila barn skulle vakna igen.

Jag hade fixat lite presenter, en som jag visat i ett tidigare inlägg här och en som jag köpte för längesen när han låg i magen och gotta sig, äntligen fick jag överraska dom och krama på dom båda. Även om jag och Madde pratar mycket i telefon så var de också underbart att ses på tu man hand. Jag hade bakat ett äppelpaj som blev riktigt god , mums. Så den kommer jag göra fler gånger , riktigt knaprig och god. Men ni ska inte tro att vi bara satt och götta oss och gosade bebis, vi försökte även planera ihop något roligt vi pratat om i åratal som jag hoppas vi får till nu. Det skulle vara roligt. Så jobb blandat med fika , och bebisgos. Lyxigt ändå. 🤎

Visst är kläderna fina? Minns när jag köpte detta set , blev direkt kär i det när jag såg det.

Efter gos så var de dags att vakna och då snackade vi lite, det är verkligen något speciellt att mysa med sina bästa vänners lilla gosse.

När man följt hela deras resa så är jag så glad att deras 12 a är här ❤️ världens goaste. Alla bilder har madde fotat , jag var för ivrig att mysa bebis och äta god paj. Hoppas snart vi ses och myser igen och att lilla Line behagar vara vaken.

Vi har haft en härlig ledig helg här hemma, igår tog vi en utflykt upp till medevi, älskar verkligen den platsen, har fotat så mycket där, både gravidbilder, bilder att ge inför bröllop som morgongåva, familjebilder osv.

Så små alla var. Denna gången var det Leona , Lucie och Line som var modeller 🤎 kanske att jag måste visa er ett litet litet smakprov bara… 🥹

Hur fina?

tänk att de är mina, nu för tiden får jag inte med alla mina barn så ofta på bild, men snart får de ställa upp igen. 🤎

Idag söndag så tog vi en sväng till Linköping , jag behövde köpa en vinterjacka och R fyllde på lite i sin garderob. Men jag ska va ärlig, barnen fick mest i slutändan , men jag hittade iaf en jacka , köpte en lite längre modell så jag slipper frysa i vinter när jag ska va ute och leka med barnen.

Helgen går som vanligt så himla snabbt, det är fortfarande kämpigt stundtals med det jag nämt tidigare. Jag blir påverkad men har svårt att skriva om det då det personligen inte handlar om mig. Hoppas ni förstår.

Men ingens liv är rosa moln hela tiden, men vi kämpar på, en dag i taget,

Hoppas ni får en fin söndags kväll.

Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer