Hoppa över förskoleklass och finklänning på!

God förmiddag. Ska snart sätta oss och äta lite lunch innan jag åker iväg mot Linköping. Jag ska jobba ett kvällspass på Neo.
Så idag har vi pusslat så att Lowa har varit hemma med mig och Leona på fm. Rickard har jobbat och sen byter vi av varandra innan jag åker. Det kommer underlätta något enormt när Lowa slutar på förskolan. Jag har ingen uppdatering kring förskolan ännu, men vi har lite fler punkter som vi ska prata om för att få den sista tiden att fungera så bra som möjligt. Lowa känns färdig på dagis. Sist vi hade utvecklingssamtal där så skulle de försöka utmana henne. Gällande skrivning och läsning är hon i stortsätt nästan vid vissa tillfällen strået vassare än Leia. Hon har alltid tyckt att det varit intressant med läsning och att skriva bokstäver. Så roligt, detta uppmuntrar vi såklart massor.
Ibland undrar jag om hon skulle kunna börja första klass nästan direkt? Hoppa över förskoleklass, jag har visserligen ingen koll på hur sånt funkar? Kan man ens göra så?

Vi har allafall myst massa här hemma på förmiddagen. Lowa firade att hon var ledig med finklänning.=) Jag hade hellre gått runt i pyjamas hela dagen om jag hade fått bestämma, så där är vi lite olika 😉


Roligt med tittutleken!  ♥

Jag måste ta tag i att fixa mina andra glasögon jag köpte för många år sedan, jag ser bättre i dom men dom sitter inget bra på näsan. Har funderat på att allvarligt fixa till den där lille böjen med fillers, då kanske dom sitter bättre. Dom har försökt att ställa in dom rätt hos optikerna men lyckas inte, så något måste fixas. Jag känner att jag får spänningshuvudvärk när jag koncentrerar mig. 🙁
På fredag är det äntligen dags för Leia att gå till ögon, ska bli intressant och se hur hennes syn är och om hon behöver glasögon..


Idag fick jag läsa ett så fint mail också, som gjorde mig lite tårögd! TACK för att ni finns! ♥
Hoppas ni får en försatt fin dag!

Kram/Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg