Hoppsan vi råkade visst!

-annons i samarbete med coolast.se-

Gick upp i Ottan imorse medans restan av familjen sov. Fick faktiskt ta på mig jacka för första gången på länge. Gillar INTE att hösten är påväg. Hösten och kyligare grader betyder mer ont i kroppen. Kände av det direkt idag. Så otroligt tacksam att vi skaffat spabadet, då jag hoppade i det nu ikväll. Ganska lyxigt att avsluta dagen med ett bubbel. ♥
Vill även passa på att påminna er om att ni fortfarande kan shoppa ett eget med 20 % rabatt hos coolest.se 
Använd bara koden : angelica20 i kassan så får ni ta del av rabatten. Koden sträcker sig hela augusti ut. 🙂


Vi kommer garanterat använda detta ännu flitigare nu när det börjar bli kyligt 🙂

Jag har tänkt på saker som jag verkligen kan störa mig på. Jag försöker tänka tillbaka på hur jag själv var innan jag fick barn, när jag tänker på det så undrar jag vad jag gjorde med alla min tid? Man har ju SÅ sjukt mycket tid när man inte har barn. Även om man ibland har barnvakt,( händer ju det väldigt sällan iofs, jag har ju inte skaffat barn för att andra ska hand om dom åt mig? ) Men hur som helst, även om man har barnvakt sporadiskt så skulle jag aldrig kunna tänka mig ett liv utan våra härliga ungar. Så mycket skratt man kan få på en o samma dag, och sen en drös med gråa hårstrån. Därför jag lika gärna färgar allt åt det gråa hållet.
Dock så har jag en plan att färga det lite mer beiget, då syns inte heller de grå och man kanske känner sig lite varmare tänker jag.
Nu blev det en liten parentes, tillbaka till det jag vill få sagt. De som lever utan barn som gnäller på att dom inte hinner med saker, eller att dom är trötta. Sånt är något som verkligen provocerar mig, alltså herregud dom måste ha all tid i världen.

Fotade vårt sovrum häromdagen, det ska ske lite förändringar. Efter att ha bott i huset i ett år, totalrenoverat så vill vi nu sätta vår prägel på det hela med detaljer.


Vi tog faktiskt en rolig liten tripp till sängjätten för någon vecka sedan. Det besökte slutade dock inte alls som jag hade planerat, men det blev ju galet bra ändå!
De stora kidsen är verkligen i stort behov av nya sängar till sina rum , de har varit det ett tag och nu tog vi tag i att faktiskt åka och kika. Jag har tittar runt lite på nätet efter sängar, men kände ändå att det var bra om de kunde få testa lite.
När vi väl kom fram så provade barnen lite sängar, och även jag testade lite!


Alltså det finns ju SÅ många sköna sängar, och efter att vi testat flera olika sängar, så ändrade vi taktik. Och köpte en ny säng till mig och Rickard istället. Hoppsan 🙂 Den sängen vi har idag är det egentligen inget fel på , men när vi köpte den så köpte vi utan gavel, det sämsta vi kunde gjort, för det har aldrig blivit riktigt bra men den vi har. Så därför kom jag på den briljanta idén att vi köper en ny säng till oss, och så plockar vi isär våran så får barnen ärva den, varsina 90 sängar. Det är absolut inget fel på den vi har, så det kommer bli kanon!  Så nu väntar jag med spänning på leverans. Men eftersom vi beställde mitt i sommaren, så är leveranstiden något längre. Men den som väntar på något gott sägs det!


Leona hjälpte mig att välja färger och tyg, innan hon fick bråttom iväg och ställa sig mot sänggaveln=)

Hon har förresten äntligen vågat släppa taget och börja gå , och hon tycker det är SÅ kul. Det finns en film på min instastory, in och kika får ni se , HÄR.

Nu ska jag mysa med min man, ( snart kan jag kalla honom det på riktigt, måste skvallra med att jag skrivit ut papper om hindersprövning, så snaaaaaart kanske det äntligen vankas bröllop, var sak har sin tid sägs det ju ♥) några minuter i soffan innan jag somnar haha.

Puss på er , hoppas ni haft en fin lördag!

2 reaktioner till “Hoppsan vi råkade visst!

 1. Åååååå va roligt och spännande att ni närmar era planer❤ Jag hade velat se dig som brud, du kommer ju stråla som aldrig förr 🙂 Du är ju snygg nu men hur blir du inte då? Wow, hoppas du bjuder oss på många bilder 😀
  https://lotte4.blogspot.se

  1. Tack snälla Lotte för din fina kommentar, det kommer göra hela min dag <3
   Min plan är ett ganska litet bröllop, gillar inte massor ståhej 🙂 men självklart kommer jag bjuda på bilder <3 nu ska jag börja leta klänning 😀
   Hoppas du får en fantastisk fin söndag 🙂 <3 kramar i mängder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg