Bebisgos , playdate och framtiden!

Tänkt så många gånger att kika in här , men alltid kommit något emellan. Eller att jag känt att inspirationen tryter, vill så mycket och så blir det inget istället. Känner ni igen er? Men saknar att skriva här så ska bli bättre , minst ett inlägg om dagen, gillar ju alla era fina kommentarer ni lämnar och att dela med mig om saker till er.

Jag har gått tillbaka och börjat jobba på neo , två pass och det har gått bra. Så tacksam för alla fina arbetskamrater som finns där kramas och stöttar. De är verkligen fina! Men jag är väldigt trött därför är det viktigt att tänka på vad jag gör resterande tid. ♥

Till hösten kommer ännu mer förändringar och jag tror det kommer bli bra, känner mig redo att landa och samla energi och ta det lite lugnare. Jag och Madde har roliga planer framöver som vi ska genomföra, jag tror ni kommer gilla det! Håll utkik på hennes instagram 🙂

Idag har vi varit hemma hos Emma, Tyra och Theo! Lowa och Tyra har gått på samma dagis och var leksugna, medans vi mammor fikade , pratade och jag fick mysa lite bebis! Kan inte förstå att Leona nyss var så liten 🙂 Så trevligt att umgås med nyfunna vänner!  

De stora tjejerna hann jag inte fota, de lekte så mycket. ♥

Vi avslutade dagen med ett bubbel i poolen, imorgon fm ska jag städa, vårt munstycke till dammsugaren gick sönder för några dagar sen men nu har jag fixat ett nytt! Sen ska jag fortsätta ta tag i hemmet , försöker färdigställa saker… vi har också gjort ett roligt inköp som jag ska visa er, leveranstiden är ganska lång. Men den som väntar på något gott……

Puss och tack för att just du kikar in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg