Hur firar ni er julafton och heltäckningsmattan i barnens walk-in closet!

-i samarbete med kilandsmattor.se-

Helgen har susat förbi i vanlig ordning. De två äldsta barnen har varit iväg på kalas. Lowa igår och Leia idag ♥ vi har börjat planera julen. Hujedamig mig säger jag. Vi har velat fram och tillbaka om vi ska rådda julen här eller inte, för och nackdelar. Men nu har vi bestämt, vi kommer ha julen här, men de närmaste. Förhoppnisvis är köket helt klart och då har man ett annat lugn i sig. Vi har börjar riva lite smått i köket, ska visa er lite bilder imorgon, kameran är på laddning just nu. Men jag har sån ångest , bävar för att riva upp golv och allt. Vi har stött på så mycket problem längst denna resa att jag tänker att man psykiskt borde vara förberedd, men det är man inte. Man har alltid en förhoppning och tro att det liksom kan inte finnas mer. Borde ju inte bli förvånad, nu är det sista anhalten sen kan det inte vara på fler ställen. I veckan ska vi ringa elekrikern som ska komma hit, sen börjar vi rivandet ordentligt. Kaklet ska bort. Halleluja! Och vi har faktiskt kommit fram till ett kakel vi vill ha båda två. Trodde inte vi skulle komma överrens så fort 😉 men det känns bra!♥ jag ska även få in ett inlägg om vår planering kring köket och hur vi tänker förbättringar osv. Det kommer bli sån skillnad! En sån rolig grej, Rickard köpte solcellslampor och gick igenom vårt kök med, den började lysa för att det var så mörkt. Mitt på dan ute! Helt sjukt ju!! Jag ska välkomna ljuset med öppna armar. Låter lite kristet nästan ;). Men först rivning, snälla ni, håll nu en tumme att vi inte hittar mer skit under…

Har fått många frågor om mattan i barnens walk-in closet. Den kommer ifrån Kilandsmattor.se

Vi valde en liten mörkare ton än den vi har i vårt sovrum, barnen fick kika och vara med och välja. Detta är ändå deras egna garderob, även om jag är GRÖN av avundsjuka! Men nu är vi ännu mer sugna på att göra platsbyggda i vårt sovrum, minns ni att jag skrev det i mitt tidigare  inlägg om sovrummet, det är en dröm att få en egen platsbygd och kunna använda allt utrymme till max även där, tänk er skjutdörrar med speglar. Kunna spegla sig helkropp. Så nice det vore! Det blir nog nästa projekt efter köket! 😉

Tillbaka till heltäckningsmattan i barnens rum…

Färgen heter granit och Ni kommer direkt till mattan HÄR.

Ikväll passade vi på att lyxa till det med att köpa pizza, träffade fina Nancy och insåg att jag borde bokat tid för fransar för längesen, hade velat ha till jul, men hon va r fullbokad redan, typiskt att jag inte bokat tidigare! ;p men maten var ljuvligt god som vanligt, ni som inte testat, stans godaste pizza hittar ni på tre lyktor! Nu ska jag avnjuta lite choklad innan jag däckar i säng!

Leia har känts lite hängig ikväll, inte alls varit sig sjölv efter kalaset, hoppas det bara var trötthet så det inte är sjukdomar på gång, veckan som kommer är fullbokad, jobb på neo, möten , samarbeten osv. Plus lite rivning av kök 😉

Ta hand om er!

Puss / A

5 reaktioner till “Hur firar ni er julafton och heltäckningsmattan i barnens walk-in closet!

  1. Tack=)

   Nejdå det var intet större fara, lite feber bara som försvann lika fort som den kom, så nu efter två dagar hemma får hon gå tillbaka till skolan imorgon igen <3

 1. Ååå vilken fin färg på mattan 🙂 Jag skulle med vilja ha en heltäckningsmatta men det skulle jag ALDRIG få igenom haha. Men va härligt att stiga upp på på morgonen.

  Hoppa verkligen inte att ni stöter på mer problem nu när ni börjar riva!!

  Å det där du skrev om när ni låg inne. Jag hade med en kärring nu när jag låg inne för en månad sedan. Jag va ledsen och längtade hem och så va jag orolig över ”lillebror” som inte ville amma och han va gul och sov hela tiden. Han va väldigt trött sa de för han är 3v tidig. De hade precis gjort pku och tagit något annar prov för att kolla så det inte va något annat när han va så slö. Svaret hade inte kommit och jag va orolig. Då vräker hon ur sig ”ät nu lille vän annars måste vi skriva in dig på sal 10” och då bröt jag ihop för då visste jag ju ingenting bara att jag inte fick åka hem som va tänkt. Tacka vet jag att det FINNS BRA personal där inne med!! Usch vill aldrig mer ligga på BB haha, men det räcker nog med 4 😉 Fast så snäll som han är här nu kan jag visst tänka mig fler hahaha

  http://lotte4.blogspot.se

 2. Så fint och mysigt med heltäckningsmatta! Blir riktigt sugen på det själv!
  Vi firar alltid julafton här hemma. Tycker att det är så mysigt att få pynta fixa och förbereda för att våra familjer ska komma hit. Här finns det bäst med plats för alla också då alla sover över. Längtar så!

  1. Jag förstår det,, så mysigt både där och i vårt sovrum. Älskar att gå upp nu när det är kallt och sätta ner fötterna på en mysig matta istället för ett kallt golv=)

   Åh vad mysigt det låter! <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg