Bäst att passa på när det är fina priser och sjukstuga!

God morgon på er! Kikar in lite snabbt och säger hej.

Som jag skrev för några dagar sen så trodde jag att Leia höll på och började bli sjuk. Inatt kröp hon ner mellan oss och kändes varm. Hon har inte superhög feber, men ändå lite. Så hon fick vara hemma idag och kurera sig. ♥


Leona är redo att göra pruttljud.
Hon har blivit så stor denna sötnos, det händer så mycket på bara några dagar. ♥

Jag är som vanligt ute sent när det kommer till vinterkläder, jag trodde att vi hade en gammal overall från Lowa kvar i garaget men jag hittade inte igår när vi letade. Typsikt! Det som är så bra när de kan ärva av varandra. Men det vi hade kvar från Leia är i storlek  122 och det är fortfarande lite stort för Lowa 🙂

Så  jag ska införskaffa lite varmare kläder, nu har snön kommit hit och det är riktigt kyligt. Men eftersom jag är ute sent så är nästan alla storlekar borta, så ska passa på att kika lite på nätet, kanske kan jag göra något klipp på rea.

Vi beställde förresten nya vitvaror till köket igår, så snart kommer den leveransen också. Hade egentligen inte behövt att beställa redan nu, men eftersom det är Blackfriday priser överallt så blev passade vi på. Vi fick riktigt fina produkter till bra priser.
Jag har lovat er en uppdatering kring köket, jag önskar att dygnet hade lite fler timmar, men ikväll så, så håll utkik! ♥

Nu ska jag mata Leona, kikar in senare!

Hoppas ni får en fin dag!
Puss & Kram/ Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer