I samma rum som vi gjort alla ultraljud.

Det känns så overkligt att hon är 12 dagar gammal våran lilla tjej. Hur fort har de dagarna gått? 🤎 vi njuter och myser här hemma. Jag försöker landa i allt efter förlossningen , trodde inte jag skulle älta, men de märker jag att jag gör. Men tror jag behöver älta det lite. Har påbörjat min berättelse men inte färdigställt den ännu, mitt psyke måste vara med mig. Det är väldigt mycket ” tänk om” som far runt i mitt huvud som jag känner att jag behöver lära mig att släppa.

Detta är ju bra overkligt , ena stunden i magen, andra utanför ❤️ vår lilla femma.

Idag var jag också och hälsade på våran älskade barnmorska som gjort alla ultraljud och som även var den som konstaterade att det skulle varit två i magen i början. Så tacksam för att vi kommit varandra så nära och hon har alltid en speciell plats i hjärtat. Ni vet en sån person som är helt på rätt plats. Idag satt vi i samma rum vi gjort alla ultraljud med idag med bebis utanför magen

Hur fint kändes inte det? Blir lite tårögd av tanken. ❤️ tack för mysig stund.

Sedan avslutade vi dagen med att åka till Vadstena och köpte jordgubbar i en gårdsbutik.

Har sett att de även kommer ha självplock där fast i en högre höjd, så man slipper böja sig, så det ska vi testa på tänkte jag när det öppnat 🙂

Nu ska jag se om jag kan skriva några rader på förlossningsberättelsen, vill så gärna dela med mig av den snart till er . ❤️

Kram / Angelica

En reaktion till “I samma rum som vi gjort alla ultraljud.

  1. Alldeles perfekt så liten och så söt som en docka i sina fina kläder. Härligt att allt gått bra, nu får ni njuta av tiden som går för fort.
    Må väl/MH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer