Ny vecka, med lite vardag.

Måndag, Rickard är tillbaka på jobbet efter sina dagar hemma. Saknar honom redan. Tur det snart är semester så vi får vara tillsammans allihop. Dessutom kommer han ta ut pappadagar och förlänga sommaren ytterligare, det ser vi fram emot. Så därför passar jag också på att jobba undan lite jobb så att man kan försöka vara ledig så gott det går under sommaren. ♥ Jag kommer kombinera mammaledighet med jobbet med sociala medier och vårt företag. Så har vi gjort tidigare och det är så fantastiskt att kunna spara föräldradagar som gör att man kan vara hemma lite extra med barnen när de blir äldre, innan det är dags att börja förskola osv. Men det vill jag inte tänka på nu, men det känns skönt att ha en plan.
De två minsta går några dagar på förskolan denna vecka så jag hinner jobba ifatt det som blivit lite släpandes pga lillasysters ankomst. ♥
Just nu ligger hon bredvid mig i sängen och är min lilla minikollega.

Min lilla sötnos. Hon är väldigt snäll hittills måste jag säga, sover oftast bra på natten och vaknar 1-2 gånger för mat och blöjbyte. ♥


Lilla godbit. Tänk att hon denna vecka blir 3 veckor redan? Vart tar tiden vägen? Det går verkligen så himla fort, klyschigt men otroligt sant.
Försöker verkligen njuta och ta tillvara på varenda liten sekund. ♥ För nog går bebistiden galet fort, annat är det i slutet på graviditeten, då går de mesta långsamt 🙂

Men tänka sig ändå att man ändå kan sakna magen när den väl är borta, hihi. Men jag är tacksam över att min kropp burit alla våra fem barn och tagit oss i mål. Finslipar lite på min förlossningsberättelse.. Snart får ni ta del av den. Ledsen att hålla er på halster.

I helgen hade vi kalas för dessa tre. Två har fyllt år redan och en fyller år imorgon. Vår äldsta tjej blir 12 år imorgon, kan inte riktigt fatta det. Vad hände med alla dom åren? Tänkte sig att vi har så många barn som fyller så tätt. Leona fyller 27 maj och sedan bebis som har sin födelsedag 2/6 Lowa 3/6 och sedan Leia 21/6, det är bara lilla Lucie som fyller i februari. Vår egna lilla skottårsbebis. ♥

Fyra av fem=)
Lucie är väldigt lik mig som liten, tror att jag gapar sådär med öppen mun på typ alla bilder när jag är liten 😉 Så himla roligt, min lilla minime. ♥

Nu ska jag sätta mig och fixa till lite bilder som jag fotat som jag ska maila över.

Hoppas ni får en härlig start på veckan.

Stor kram/ Angelica

En reaktion till “Ny vecka, med lite vardag.

  1. Söt nykomlingen är och tre veckor redan. Tycker den äldsta av era flickor är väldigt lik dig de tre andra sin pappa, den lilla nya är ju väldigt svårt att se så tidigt. Grattis till alla som fyller eller ska fylla.
    Må väl/MH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer