Idag har vi testat något nytt, och kan barn få sockerchock?

Eftermiddagen har gått i ett, det känns mest som att jag fart runt i bilen . Först lämna Lowa på kalas, sedan åkte vi och handlade inför kvällsmaten. Vi lagade wok, det var så längesen, och det blev så gott.. Så nu måste jag införskaffa en ny wokpanna , vet att våran gick sönder så kanske därför vi slutade wooka 🙂

Sedan åkte vi på kalas hemma hos Kusin Ludwig. Tänk att han redan fyller ett , det går verkligen så himla fort 🙂

Leia fick hjälpa till att öppna det stora paketet 🙂


Han är en riktig liten mammagris <3 De har verkligen sina perioder barnen, men de behöver ju inte försvinna för att dom blir äldre, inte ofta man får sitta på toa i fred och göra nummer två direkt! Mina barn kan springa och rycka i dörren och tjata ”mamma, mamma” trots att deras pappa finns tillgänglig? Varför är det så? 😉

Vi gav honom en gunghäst som passade perfekt in i hans rum som går i färgerna , vitt , grått och svart 🙂 Gunghästen var verkligen perfekt i höjd redan nu så jag tror han kommer tycka om den 🙂
Även Lowa testade den när hon kom ♥

Vi fick även prova på något nytt på dagens kalas, det bjöds på sockerfri tårta! Det har jag aldrig ätit tidigare, och om jag måste välja så väljer jag en tårta med socker 😀 Men blandning mellan tårtbotten och frukten så blev det ändå helt ok 🙂 Ludwig som fick smaka tårta för första gången tyckte de smaka supergott. 🙂

Brukar ni bjuda era barn på tårta när de fyller 1 år, eller när brukar ni introducera socker ? Jag tycker det här är ett ganska spännande ämne nämligen 🙂

Jag själv är inte så noga sådär, brukar ge barnen piggellin på BB.. HAHA; skämtosido. Nävars, men jag har alltid bjudit på tårta på deras 1 års dag… Jag tycker inte det är hela världen. Samtidigt som jag respekterar de som väljer att inte göra det.

Jag har också hört att om man ger socker så får de ingen ”sockerchock” som man ibland brukar säga.. Ni vet , dom får några godisar eller fika och blir mer högt än lågt…

Är ni några proffs här inne på det ? Jag är dåligt insatt helt ärligt, så berätta gärna? Men visst fasen märks det när barnen får socker i sig? Annars är det bara mina 😉 Haha.

Veckan som kommer framöver är fullspäckad inför barnmässan älskade ungar. Det ska bli så roligt att få besöka den igen. Förra året var en riktig succé. Detta år kommer jag befinna mig där båda dagarna, och vi åker redan upp torsdag eftermiddag.
14A154014A1542
Barnen längtar efter att få krama på bananer i pyjamas igen =)14A1612 14A1829 14A183014A1831

Det ska bli mysigt att få krama om min älskade vän Therese igen, det var några månader sen sist, och jag vet att hon gör ett grymt jobb med mässan. Det är en ära att få vara en av årets VIP-bloggare igen 🙂

Hoppas vi ses där, ni som inte redan fixat biljetter gör det HÄR

Nu ska jag kolla lite hockey tillsammans med Rickard innan jag kramar kudden, idag är jag trött, har inte tagit min vanliga ”kärringvil” till Bolibompa =)

3 reaktioner till “Idag har vi testat något nytt, och kan barn få sockerchock?

  1. Jag ger Bellis lite godis på helgen sådär ibland, på fredagen typ 5 bitar kanske, sedan får hon glass då och då, men det är inga stora mängder, men men jag ger, så jag tror man får använda sunt förnuft så, men visst köra på med osckerfritt sålänge som möjligt är ju inget fel

    Här är det samma, man får inte alltid göra 2 eller duscha ifred alltid, hon ska stå och prata bredvid, trots att pappa är utanför

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg