Jag är frusen, och god Wook!

God morgon. Trötter som vanligt. Jag har fortfarande inte kommit iväg till apoteket och köpt vitaminer. Allvarligt , hur svårt man det vara? När man gnäller om att man är trött kanske man borde göra det bästa av det och försöka med det man kan ? I eftermiddag åker jag förbi där 😉 Jag lovar mig själv det.

Man är lite dränerad på energi, jag skulle behöva göra något som verkligen gav energi, jag vet bara inte riktigt vad det är. Spa? Det tar verkligen på krafterna och ha en liten tjej som inte mår så bra. Igårkväll var en såndär värsting kväll med många tårar i timmar, ju tröttare hon blev ju värre blev det. Fan så hjälplös man känner sig alltså. Men imorgon är det onsdag och då är det dags för hennes första besök hos barnhälsan. Håller tummarna för att det går bra. Har förberett henne så gott jag kan och förklarat att tjejen förhoppningsvis ska kunna hjälpa henne att inte känna som hon gör. ♥
Har ni haft det tufft med era 6åringar?

_14A0494

Vi lagade Wook häromkvällen, det var så längesen.. och jäklar rent ut sagt vad gott det blev.=)

_14A0615 _14A0623 _14A0629

Jag måste verkligen ta tag i att fylla på min garderob också. Jag är så himla frusen på dagarna och sitter med jacka på mig inomhus. Nu kommer hösten och vintern och min värk kommer bli värre, framförallt blir det värre av kylan. Så jag tänkte att jag skulle shoppa lite nya luvtröjor. Hittade fina HÄR

luvtröa_

Jag vet inte vilken jag ska beställa men har två favoriter.
1: Sportsweetshirt  2: Luvtröja Björn Borg 

Tror det lutar åt den från Björn Borg, känner att jag blivit lite grå 😉 haha
Just nu har Ellos  30% rabatt på din dyraste* vara! Nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller t.o.m. 2016-12-30. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Max 1 gång/kund Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”
Använd er av kod: 345403

I kväll ska jag äntligen gå och fixa till håret igen, så gött. Ska färga utväxten och sen göra det lite gråare… Tror jag iallafall =)

Kikar in lite senare! ♥ Puss

2 reaktioner till “Jag är frusen, och god Wook!

  1. Skulle också behöva mer basplagg, samt en kofta, sneakers, basketkängor lite mer sådär allmäna plagg, samt ge dig iväg och köp vitaminer nu =D

    1. Ja idag har jag faktiskt köp vitaminer! Känner mig duktig 🙂 hoppas jag slipper somna så fort jag sätter mig ned 😉 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg