Idag rök de gamla garderoberna…

Det märks att hon inte är riktigt hundra våran lilla tjej. Igår kunde hon inte släppa mig många minuter. Helst ville hon vara i min famn hela tiden, annars blev hon superledsen. Älskade lilla unge. Jag hatar när de små mår dåligt, tycker dock nätterna är lite bättre. ♥
Idag har hon inte varit lika mammig, pappa har också gått bra att gosa med. Han var ju visserligen inte hemma igår eftersom han jobbade. Så skönt med ledig helg.

Vi har passat på att dra igång vårt projekt med att riva ur garderoberna. Såhär såg det ut innan vi började.
Garderoberna har vi knappt använt för att funktionen på dom verkligen är/var sämst. 70 talets garderober är verkligen ingen hit, om man vill ha bra förvaring.

Hallgareroben gick in i sovrummet och tog himla mycket plats, därför valde vi att riva den också. För att kunna maximera utrymmet i vårt sovrum och kunna sätta upp ännu mer praktisk förvaring!
Det var nervöst att riva, eftersom allt vi rivit i detta hus bestått av ångest. Det gjorde det även idag, men som tur var, var det ingen fara.


Så här ser det ut just nu, det är ett hål rakt från hallen in i sovrummet. 🙂
Jag tror det kommer bli grymt, men det är en del arbete kvar, vi måste gipsa upp väggen och sedan fixa golvet. Vi har en plan hur vi ska göra med det.
Sedan ska vi också måla, undrar om vi ska måla grått där vi ska ha gareobsinredningen, alltså samma grå som vi har som fondvägg, eller om vi ska måla vitt? Vad tycker ni?

Nu ska vi förbereda för mys här hemma, barnen har önskat mellomys, det är ju trots allt finalen. Jag vet inte riktig vem jag hejar på.
Vi får besök av min mamma som kommer hit och ska äta kvällsmat och kolla finalen tillsammans med oss!

Hoppas ni får en fin lördagskväll!
KRAM/ Angelica

4 reaktioner till “Idag rök de gamla garderoberna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg