10 år, nu är det väl ändå dags?

I förmiddags snörade jag på mig gåskorna, och slängde ner Leona i vagnen och tog en promenad. Jag rensade hjärnan. Gick där i min egna lilla värld , lyssnade på bra musik och drömde mig bort. Gick förbi ett gäng änder.. alltså jag är så rädd för dessa djur, alla sorters fåglar.. så rädd verkligen. Lite terapi att tattuera in fåglar på min arm, dom gillar jag. Men de kan inte attakera mig:p

Tur som höll sig på sin kant.

Tog svängen vid Varamon. Det är vackert, även på vintern..

Drömde mig bort, vill ha något roligt att se fram emot. Med allt tufft vi haft så behövs det. Ni som följt mig länge vet att Rickard har friat.  Vi har skjutit på bröllopet i flera år, Av mänga anledningar. Men i år firar vi 10 år tillsammans. Nu jäklar ska vi se till att gifta oss. ♥ tänk barfota på stranden… enkelt… vackert…

Hittade en fin bro som jag ser framför mig kan bli riktigt fina bilder.. 

Tänk att då stå bredvid Rickard, säga ja. Och alla våra barn ska vara med.♥ Sen vet vi inte exakt hur vi vill ha det hela, men det kanske kommer med tiden.

Har börjat googla lite bilder.. klänning, så himla svårt. Tror jag kanske ska besöka någon bröllopsbutik och prova, har ni några bra tips?


Älskar dessa bilder som jag hittade på Google, och klänningen… undrar vart den kommer ifrån?! Vill ha en liknande, tycker det är så vacker!  🙂 om någon vet, så får ni gärna höra av er, snälla hjälp mig ♥

Hoppas ni vill följa med på denna resa❤️

Nu ska jag sova ett par timmar..

Kram/ A

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer