10 år, nu är det väl ändå dags?

I förmiddags snörade jag på mig gåskorna, och slängde ner Leona i vagnen och tog en promenad. Jag rensade hjärnan. Gick där i min egna lilla värld , lyssnade på bra musik och drömde mig bort. Gick förbi ett gäng änder.. alltså jag är så rädd för dessa djur, alla sorters fåglar.. så rädd verkligen. Lite terapi att tattuera in fåglar på min arm, dom gillar jag. Men de kan inte attakera mig:p

Tur som höll sig på sin kant.

Tog svängen vid Varamon. Det är vackert, även på vintern..

Drömde mig bort, vill ha något roligt att se fram emot. Med allt tufft vi haft så behövs det. Ni som följt mig länge vet att Rickard har friat.  Vi har skjutit på bröllopet i flera år, Av mänga anledningar. Men i år firar vi 10 år tillsammans. Nu jäklar ska vi se till att gifta oss. ♥ tänk barfota på stranden… enkelt… vackert…

Hittade en fin bro som jag ser framför mig kan bli riktigt fina bilder.. 

Tänk att då stå bredvid Rickard, säga ja. Och alla våra barn ska vara med.♥ Sen vet vi inte exakt hur vi vill ha det hela, men det kanske kommer med tiden.

Har börjat googla lite bilder.. klänning, så himla svårt. Tror jag kanske ska besöka någon bröllopsbutik och prova, har ni några bra tips?


Älskar dessa bilder som jag hittade på Google, och klänningen… undrar vart den kommer ifrån?! Vill ha en liknande, tycker det är så vacker!  🙂 om någon vet, så får ni gärna höra av er, snälla hjälp mig ♥

Hoppas ni vill följa med på denna resa❤️

Nu ska jag sova ett par timmar..

Kram/ A

2 reaktioner till “10 år, nu är det väl ändå dags?

  1. Jag hade alltid tänkt mig ett sommarbröllop. Men vi vart tillsammans i slutet av oktober. Vi va bara 16 år. Sen förlovade vi oss i mars året därpå på min 17 års dag. Galet unga! Haha! Sen dröjde det länge me bröllop. Tills vi insåg att den 30/10-2010 så skulle vi fira 10 år tillsammans! Vad passade inte bättre än ett bröllop då! ? fast det va i okt. Vi hade väldans tur me vädret. Det va underbart höstväder me sol. Fast skit kallt! ? Vi hade ett väldigt litet bröllop o det som nog kostade mest för oss va fotografen. Vi anlitade en riktig fotograf då vi ansåg att bilderna är ju faktiskt det vi kommer ha att titta tillbaka på! Så vi fotades ute. Bilderna är så sjukt fina alltså!!! Heeelt underbart!! O sån tur vi hade att vi fick sol! För strax innan vigseln (som såklart va inomhus) så kom molnen! Jag o (o barnen me för den delen) älskar o titta på fotona. O säger alltid: -Mamma, du är sååå himla fin då när ni gifte er. Du set ut som en prinsessa!!! ❤️ Alltså hur underbart är inte det!!❤️ Den äldsta låg i min mage när vi gifte oss, jag va i ca v.19-20 nånting. Så hon kom då i feb-11 o bara 11 månader senare kom lillebror i jan-12 ? haha! Så från att ha väntat i 10 år så hade vi på 1.5 år både gift oss o skaffat två barn! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg