Imorgon är det äntligen dags!

-annons i samarbete med clubxprs.se-

God kväll mina fina. Har ni haft en bra dag? Min dag har gått i ett idag verkligen. Som alla andra dagar? Men vi har jobbat på lite extra , för att kunna ha en dag ledig imorgon. Eller så gott som iallafall. Leia och jag ska till ögonmottagningen på morgonen, Lowa fick ta en ledig dag även imorgon. Mysigt att påbörja helgen lite tidigare. Speciellt när jag ska jobba på söndag. Vi ska som sagt ÄNTLIGEN till ögonmottagningen imorgon bitti. Men det kommer ta ett litet tag, ca 1.5 h skulle hela besöket ta. Jag lyckades dessutom dubbelboka hembesök av bvc samtidig. Tur det gick att strukturera om, nästa fredag blir det istället. Ja jag ska ta tag i att införskaffa den där kalendern! Jag kan inte skjuta det framför mig längre. Rickard tycker jag ska ha allting i telefonen, för att den kan man sätta påminnelse på, jättesmidigt såklart! Men jag gillar när jag får klottra och inte ha allt digitalt. Lite gammalmodig är jag allt 😉

Nu ska jag visa er lite bilder från vårt besök på clubxprs , det är första gången jag besöker deras butik, jag har endast beställt kläder online. Men detta är verkligen en av mina nya favoritbutiker. Av många anledningar. Kläderna är snygga, billiga, och det finns verkligen något för hela familjen.

Perfekt när man kan åka till en butik och handla till hela familjen.
Butiken har ett väldigt smidigt betalsystem,där man scannar alla sina varor själv och betalar. Detta är bland annat en smart grej som gör att de inte behöver ha mycket butikspersonal och på så sätt kan hålla ner priserna på produkterna.

Vi fick med oss en hel tel hem, och de hade precis fått in vårnyheter så jag köpte faktiskt två nya till mig själv.
Jag som nästan alltid brukar gå i svart tänkte att jag skulle vara lite modig och tog valde en beige färg, jag ångrar mig inte, tycker den är SÅ himla snygg.


Kappan hittar du HÄR  Nu längtar jag ännu mer till våren.

Fyndade även en beige kofta, otippat att jag blev förälskad i långa koftor 😉

Koftan finns i fler olika färger och ni hittar den HÄR, linnet hittar ni HÄR, och kjolen hittar ni HÄR för ynka 40kr!
Känner mig nöjd över att ha uppdaterad hela familjens garderob lite. Barnen har fått lite baskläder och även varsina schyssta bomberjackor!


Tröjan som jag visade i tidigare inlägg har många frågat vart den kommer ifrån, och den kommer också från clubxprs. Och ni hittar den HÄR.

Dessutom har de en avdelning med handdukar, bäddsätt , kuddfodral osv.
Vi fyndade även bäddsetet som ni sett i ett tidigare inlägg=)

Finns i flera olika färger, och jag som är väldigt kräsen när det kommer tillsånt här, jag måste gå och känna och klämma och nästan provligga lakanet i butik haha. Detta var verkligen supermjukt. NI kommer direkt till alla bäddset HÄR

Jag kan verkligen varmt rekommendera er ett besök i någon av deras butiker eller online! De hade inte riktigt fått in alla vårnyheter till barnen, så jag kommer garanterat hoppa in och se om det kommit in nästa gång vi är i Linköping!

Dags att krypa ner i sängen så man är pigg imorgon när vi ska till Ögon!  Håll gärna en tumme och önska oss lycka till.

Sov så gott!
Puss/ Angelica

3 reaktioner till “Imorgon är det äntligen dags!

 1. Min favoritaffär är lager 157.
  Ännu bättre än club pris.
  Club pris har mycket fint men jag hittar sällan något kanske dags att gå dit igen.
  Du har hittat massor av fint.

  Köp en väggkalender som du kan skriva upp allt i att ha på väggen.Typ ensam mamman,hela familjen.Finns på bokhandel ikanohuset.
  Mycket bättre än en vanlig.
  Lägg sen in allt i mobilen.
  Har inga påmiellser
  När man kollar på skärmen utan det syns på skärmsläckaren.
  Superbra.Missar aldrig något.
  Det gjorde man förr med vanlig kalender.

  1. Jag handlar även på lager 157 ibland också. Men jag tycker aboslut du ska ta och besöka club xprs igen, de har fått in så mycket fint.

   Ja det har du rätt i. Jag ska kika! Mitt huvud är överfullt med allt man ska komma ihåg 😉 Kram och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg