Jag älskar när de alltid lyssnar på mig.. Eller?

Tidig helg och mysdag. Det var det jag hade planerat iallafall. Men alla ni med barn vet att det inte alltid blir som planerat. Här är dom, tre småttingar , fromma som lamm, lyssnar alltid på allt man säger och lyder order, bråkar aldrig och kärleken mellan syskonen är helt fantastisk! De uppskattar allt man gör och är så tacksamma…. eller? 

Ironi, hela meningarna ovan. Varför kan dom inte bara sluta driva mig till vansinne vissa dagar ? Alltså jag tror jag blir tokig. De två äldsta som bråkar för minsta lilla. Leia är expert på att retas och Lowa är ju lätt att reta dessutom.. många gånger idag har jag bara velat lägga mig någonstans, under ett täcke , låta dom hållas, de behandlar ju mig som luft iallafall. Härliga trotsålder på båda två verkligen. Pjuh. Så nu har jag fått häva ur mig lite. Alltså alla dagar är inte perfekta. Jag hade väl dessutom målat upp en mysdag i mitt egna huvud , men det gick sådär. Vi har haft det mysigt också såklart, mellan varven av alla bråk. Imorgon blir nog en bättre dag. Det är bara kavla upp ärmarna och kämpa på. Man kan ju inte bara ge upp, som förälder har man ju faktiskt ett ansvar resten av livet, men man måste också få känna sig lite uppgiven. Jag tror alla gör det någongång. Känner ni igen er? Eller är det bara jag?

Hur som helst, så startade vi dagen på ett besök på ögonkliniken här i stan. Det var mysigt att umgås med Leia på tu man hand, vi prata om livet.. hon börjar bli så stor, fast ändå så liten. Blir mörkrädd i vilken värld de kommer växa upp i, bland sociala medier och dess olika hat och troll som finns. All press som kommer finnas därute för att duga. ”Du är perfekt precis som du är” ” sluta aldrig vara dig själv” vi försöker pränta in detta i barnen vareviga dag. Hoppas något sätter sig ♥ Förresten så såg hon hur bra som helst, och hon behöver inga glasögon. Faktiskt lite chockad, för jag var så säker på att hon behöver pga hennes huvudvärk, Men då kan vi utesluta att de beror på ögonen, jag ska försöka hålla lite koll och lokalisera när hon får det och inte. Kanske kan det vara migrän, jag hade det när jag var mindre, och även nu i vuxen ålder, mest när det blir för mycket så brukar jag krasha i det. Fortsättning följer! ♥

Vi tog en fika, och en sväng på stan. Jag lämnade äntligen in mina glasögon jag köpte för ett år sen men aldrig använt, hoppas de kommer sitta bättre när de kommer tillbaka.  Fyllde på Leonas garderob, hon har verkligen vuxit ur allt och jag har varit så dålig på att rensa. Så har suttit och gråtit en skvätt över de fina kläderna i storlek 56, alltså har hon ens varit så liten.

Som en liten fågelunge, denna söta tröja fick hon av Madde & Micke när hon låg i magen och de överraskade med babyshower, där är den tillomed för stor. Alltså lilla lilla pluttan. Men vi hittade massor med fint och uppdaterade henne garderob med, hittade flera rabattkuponger som jag hade och även två presentkort hon fick i julklapp, så det blev billig shopping idag 😉


Hittade denna söta tröja på H&M, jag brukar sällan handla kläder där, för att jag förr tyckte deras kvalite var sådär, men jag tror faktiskt jag underskattar dom. =)

När vi kom hem och jag gick upp på Lowas rum så inser jag efter en kik på golvet att hon tagit saxen och klippt av lite av håret! När jag frågade henne varför så svarade hon ” jag har fått nog, jag vill klippa håret” Vi har ju en frisör i familjen, så jag skickade en bild på håret till min svägerska och sa att Lowa har fått nog nu, har du några lediga tider? 🙂 hon har väldigt tajt schema men jag tror vi kan få till en tid inom kort! Vilken dag, när jag skriver om den så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Haha.

Vi avslutade den iallafall med god mat, Talang på tv och lite chips! Nu sover alla kidsen sen en stund tillbaka och jag ska bara sitta och göra ingenting!
Blev visst ett längre inlägg än vad jag tänkt mig, så vardagsrumsmattan får ni se i nästa inlägg=)

Hur har eran dag varit?

Kram/ Angelica

 

5 reaktioner till “Jag älskar när de alltid lyssnar på mig.. Eller?

 1. Åh, fler än jag som känner sådär! Ibland spelar det verkligen ingen roll vad man gör det är bara massa bråk och tjafs ändå. Här har vi ju både tonåring och 3-årstrots så det kämpas i motvind ibland känns det som 😉
  Min lillkille har fortfarande 56 och han blir 4 månader nästa vecka haha. Sista bebisen är liten, det är bra! Då har jag bebis länge 😀
  Hoppas ni får en bra lördag med bara ett par bråk eller 3
  https://lotte4.blogspot.se

  1. Nej men eller hur. Musten gick ur mig igår verkligen! Ja usch haha, men känns skönt att veta att fler har det och att man one är ensam, fast man känner sig det ibland 😉

   Åh har han, men lille plattisen så gooooo!! Ja det är ju jättebra och ha en bebis länge.. hihi. Då måste det betyda att Leona inte är sista hos oss då ? haha 😉

   Än så länge har dagen varit mycket bättre! Tack gode gud!
   Hoppas eran lördag också är bra!
   KRAM

  1. Ja jag tänker också att det kanske är det hon har. Därför känner jag att jag vill vara noggrann med att se hur och när det uppstår. Jag vet att de använder paddor mycket tex när de arbetar i skolan och det verkar påverka henne ibland säger hon 🙁

   Okej, förlåt min okunskap men vad betyder det? <3

   Låter som en mysig kväll ändå! Stor kram

 2. Så roligt med nya kläder! Handla bebiskläder är mycket roligare än att handla själv, haha! Jag är lite nyfiken på om klänningen jag skickade till Leona, tillsammans med mössorna, passar än? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg