Imorgon gäller det.

Precis krupit ner i sängen.. så trött idag. Dagar på jobbet tog ut sin rätt… och imorgon är det begravning för farfar. 🤎 tror det kommer bli vackert och fint. Men på något vis har begravningen hängt över mig. Det är ju liksom inte en rolig sak man ska gå på…

Minns min mormor begravning som igår. Jag var höggravid med Lowa, hade inget att ha på mig, vet att jag kvällen innan tog på mig något som jag tänkte jag skulle ha och skickade en bild till min mamma. Hon trodde jag skojade, o med det sagt hade bar jag inte de kläderna, minns att jag tog ett par svarta jeans, som jag hade gummisnodd i midjan… och någon svart topp. Var inte uppklädd men bar ändå svart. Minns att jag hade så svårt att gå in i kyrkan, bröt ihop utanför och visste inte hur jag skulle klara att se kistan. Men jag klarade det och hennes begravning var vacker . Kommer aldrig glömma när hennes alla barn stod vid hennes kista och sjöng ” jag ska måla hela världen lilla mamma” 🤎

Farfars begravning kommer bli minst lika vacker, precis som han.

I eftermiddags fikade vi på almondys goda daimtårta. Faktiskt en riktig favorit här hemma . Gott o smidigt. Dekorerade den med färska blåbär och grädde!

Nu ska jag sova, innan mina ögon går helt i kors.

Natti på er 🤎

Kram

En reaktion till “Imorgon gäller det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg