Är det bara jag som inte kan?

God morgon världen. Hur har ni det?

Jag och de små tjejerna myser lite nu på fm, jag jobbar kväll så lämnar de lite senare på förskolan idag 🤎

Mina två små.

Tänk att Lucie föddes på skottdagen, helt otroligt egentligen, i början tyckte jag det var riktigt jobbigt, mest för att jag tyckte synd om henne , att hon inte hade en ”riktig” födelsedag, men nu har den känslan lagt sig; det är alltid lika roligt att säga hennes personnummer för personal inom vården häpnar till och blir lika förvånade varje gång 🤎

En annan sak, kan ni alla era barns fyra sista siffror i personnumret? Jag kan mina två äldsta , sen de två minsta har jag helt glömt bort, sist hade jag inte en enda siffra rätt på Lucies, brukar behöva gå in och fuska på typ 1177. Det kanske är så ju fler barn man får, desto enklare att blanda ihop, eller så är det helt enkelt bara jag som inte kan 😀 jag brukar ju ha lätt för siffror annars, men icke detta, nåväl. Jag tänker att jag inte är en sämre mamma för det.

Förresten så beställde jag hem två klänningar igår, hoppas de hinner komma till fredag, annars vet jag inte vad jag ska ha på mig på begravningen, Rickard har sina kläder färdiga , det är bara jag och barnen, och tänk att man alltid är ute i sista sekund, typiskt mig! Men nu håller vi tummarna för att de kommer fram i tid ❤️. De borde göra det.

Här ser ni förresten den sista dahlian innan mina knölar fått gå i vila. Jag fick slänga två av de knölar jag hade, bland annat en café au lait, misstänker att den hade blivit sjuk, så tråkigt, men dock hade den andra knölen vuxit mycket så jag hoppas kunna dela på dom tills nästa säsong, sen har jag även lagt många nya i varukorgen på magnolia. Det finns ju Såå många fina sorter , som jag bara måste ha, och jag har planer på att göra en rabatt i trädgården nästa år och kanske faktiskt inte förodla utan väcka knölarna direkt ner i marken. Men vi får se.. jag kanske är för otålig och förodlar ändå 😂

Nu måste jag fixa till det sista här hemma!

Hoppas ni får en fin dag!

Kramar

En reaktion till “Är det bara jag som inte kan?

  1. Jag blandar alltid ihop Feffe och Alice sista siffror. Så förr i tiden var jag tvungen att ha patientbrickan framme när jag ringer sjukvård😅 Dock kommer jag ihåg dina. Men du har ju funnits i många fler år😂 Puss påre dotra mi❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer