Graviditet nummer 3 ♥ Jag Vardag

Inatt trodde jag att det var dags..

17 maj, 2017

God morgon finisar. Har ni sovit gott? Jag blev väckt kl02 och somnade om kring fem.. trodde förlossningen var på g faktiskt.. men tillslut somnade jag ifrån värkarna och det avtog. Jag hoppas tametusan att det tog sig framåt lite. Inget skönt med massor värkar sådär, shit man inser ju verkligen vad man ska genomgå snart 🙂

Häromdagen var jag hos min svägerska och färgade håret en sista gång. Blev supernöjd som vanligt, lite bottenfärg och slingor. Sen såfort bebis är ute och jag får tillbaka mitt normala hår så ska vi börja färga grått osv , längtar 🙂

Nu ska jag försöka gå ur sängen, shit vad trött jag är.. det känns att man varit vaken inatt <3

Kikar in lite senare 🙂

Puss och kram / Angelica

Läs också..

1 Kommentar

  • Reply Mirre - Sweetwords 17 maj, 2017 kl. 09:21

    Nej inte färga grått det är fint sådär, =D grått är väl svår färg att hålla ef? Ahh snart är det dags, kan tro det är endera dag när som nu

  • Lämna en kommentar