Inatt trodde jag att det var dags..

God morgon finisar. Har ni sovit gott? Jag blev väckt kl02 och somnade om kring fem.. trodde förlossningen var på g faktiskt.. men tillslut somnade jag ifrån värkarna och det avtog. Jag hoppas tametusan att det tog sig framåt lite. Inget skönt med massor värkar sådär, shit man inser ju verkligen vad man ska genomgå snart 🙂

Häromdagen var jag hos min svägerska och färgade håret en sista gång. Blev supernöjd som vanligt, lite bottenfärg och slingor. Sen såfort bebis är ute och jag får tillbaka mitt normala hår så ska vi börja färga grått osv , längtar 🙂

Nu ska jag försöka gå ur sängen, shit vad trött jag är.. det känns att man varit vaken inatt <3

Kikar in lite senare 🙂

Puss och kram / Angelica

En reaktion till “Inatt trodde jag att det var dags..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg