Vill ni gissa? Och finbesök från Piteå!

God eftermiddag. Det blev visst en bloggfri dag igår, inte meningen egenligen. Dagen gick i ett och vi fick besök på eftermiddagen. Sedan däckade jag rakt ner i sängen helt slut efter mitt kvällsbad. Dock har jag sovit som en kratta i natt. Vaknat tusen gånger och varit kissnödig och det är en pärs att ta sig i och ur sängen, sen ska alla kuddar bullas upp rätt och kudden mellan benen läggas tillrätta.. man skulle nästan vilja se sig själv på film hur det ser ut. Kan inte vara en vacker syn Hahah. Så jag startade dagen med några timmars jobb hemifrån innan jag åkte ned till kontoret. ♥

Har en tandlös liten tjej här hemma också, hon är verkligen helt otroligt modig , jag tycker det är lite läskigt när hon pillar på tänderna och det låter obehagligt som tusan. Men från att den där tanden blev riktigt lös så har hon fortsatt vicka och trycka och igår ramlade den bort. Stolt tandlösing. Passar perfekt tills imorgon när hon ska vara rövare på skolan 🙂

Igår hade vi som sagt finbesök ända ifrån Piteå! David och Jasmine och deras lilla bebis Agnes som blir 4 veckor i slutet på veckan. Försökte locka ut lillasyster med lite bebisskrik och bebisgos, men än är det lugnt.

Barnen blev helt galna i att busa med David, han blev nog lite av deras nya idol. 🙂

Kvällen avslutades med lite jam i köket. Tusen tack för besöket, nästa gång de kommer får de besöka oss i huset istället 🙂

Denna eftermiddag ska vi bara ta det lugnt, inser att vi är nere på ensiffrigt idag. Börjar bli otålig nu, undra vilken dag hon bestämmer sig, vill ni vara med och gissa? Lowa kom 5 dagar innan Bf, och leia 2dagar! När tror ni lillasyster kommer? ♥

Kikar in lite senare 🙂 Puss på er!

8 reaktioner till “Vill ni gissa? Och finbesök från Piteå!

 1. Ja så var det för mig också typ från 6, 7:emånaden, jag var konstant kissenödig. megajobbigt.Hon kommer på tis om en vecka =D

  kramar

 2. Hej!
  Jag brukar vara inne och läsa här lite då och då, jag bor i Vadstena och hittade dig först på instagram via gemensamma bekanta, jag väntar också mitt tredje barn och ligger precis en vecka efter dig ? Min första föddes precis som din 5 dagar innan bf och mitt andra 2 dagar innan också, så jag är med väldigt spänd på att se hur det blir den här gången! Stort lycka till önskar jag dig i alla fall ?

  1. Hej Anna, Vad roligt att du brukar kika in här. Och grattis till din tredje bebis 🙂 Ja men vad häftigt att det var så lika mellan våra barn. Ja nu är man riktigt spänd. Lycka till du också!

   Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg