Inredningsdetaljer till Leonas rum..


Dagen har gått i ett. Den har känts lite bättre. Har jobbat , fixat med ännu mer inköp och lagt in nyheter. Det är roligt, härligt att få börja skapa nytt igen. Få hem och plocka upp varorna är det roligaste. Längtar till leveranserna. Har även beställt ett nytt bäddset till Leona, tror det kommer matcha fint i hennes nya rum. Även om det är en bit kvar så har vi börjat ställa in lite detaljer och inredning..

Ballonglampan matchar så fint till tapeten då det även finns luftballonger i den, försöker ha en röd tråd när vi inreder. Det får inte bli för plottrigt!

Vad tycker ni om vimpeln? Jag är totalt förälskad. Gillar de sobra färgerna, men ni har redan insett att jag inte är den som gillar starka färger va? 🙂

Nu ska jag fortsätta kika lite kläder på nätet. Jag förstår inte hur mycket kläder kidsen behöver, det märks Verkligen att de växt över sommaren. Funderar på att kanske försöka åka till Ullared och handla på oss lite baskläder. Kanske ta med Rickard o Leona och sova på hotell en natt och slippa stressa i varuhuset, kanske vore något?

Har även planerat in de 8 första passen på Neonatalen, på tisdag kör jag första passet! Känner mig spänd! Och på torsdag denna vecka ska vi iväg på ett spännande möte, hoppas kunna berätta vad det handlar om efter det 🙂

Puss

5 reaktioner till “Inredningsdetaljer till Leonas rum..

 1. Så roligt att få hem massa beställningar och få inreda och fixa! Du gör det så himla bra! Vimpeln är ju helt underbar! Vår ettåring här hemma river och sliter i allting som står framme så jag har fått plocka undan allt i inredningsväg i vardagsrumet. Så tråkigt, men men tiden går fort så snart är hon så stor att hon slutar med det och jag kan få inreda lite här hemma igen.
  Spännande med mötet på torsdag! Hoppas det går bra!
  Ha en fin dag!

  1. Tack snälla du, vad du är gullig! Jag blir så glad!

   Ja det är typiskt när dom är i den åldern, men tur det går över snabbt hihi.

   Mötet idag gick jättebra, kommer uppdatera ett enskild inlägg om det!

   Hoppas du haft en härlig dag !Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer