Jag är en springflicka!

Hej på er!
Detta är vad jag har pysslat med i helgen. _14A9889 _MG_8938 _MG_8949

Jag har fotograferat ett bröllop på Göta Kanal. De hade hyrt hela Kung Sverker, vi gick på i Motala Hamn med ett fantastiskt väder. Sedan slussade vi genom kanalen ( detta har jag aldrig gjort tidigare) Kaptenen tyckte det var lite dåligt eftersom jag är uppvuxen i Motala 🙂 men nu har jag gjort det iaf 🙂 Det var härligt och jag blev inte sjösjuk som tur var. Men jag hade förberett med postafen 😉 _14A9895
_14A9912 _14A0234 _14A0236

Detaljbilder, jag bara älskar det. Det var så roligt att fotografera ett bröllop på en båt då jag tidigare inte gjort det.
_14A0313 _14A0335 _14A0359
Sen ett litet smakprov på det vackra brudparet.. Tack för att jag fick dela er fantastiska dag tillsammans med er, många skratt och många glädjetårar. Jag önskar verkligen dessa två all lycka i framtiden ♥_14A9010
Nu är jag på språng iväg att lämna lite posters till Madde. Min man ( via hans företag) och Madde har en del samarbeten tillsammans. Så idag blev jag en liten springflicka. Ska bli roligt att få presentera lite av det som kommer att komma så småningom.

Kram ♥ / Angelica

2 reaktioner till “Jag är en springflicka!

  1. Vakre bilder av et vakkert brudepar fra en uforglemmelig dag ❤ Gleder meg til å se flere bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg