Jag behöver få skriva av mig.

Sitter precis och kikar tillbaka på gamla inlägg på bloggen, tänker att den var så mycket mer glädjefylld förut?
Kanske borde man slänga på ett pokerface och fortsätta skriva om endast roliga och glädjande saker, jag vill ju inte att man ska gå in hit och känna att man sprider dålig energi eller att man faktiskt inte vill läsa för att ” nu var det visst ett tråkigt inlägg igen”
Vill att bloggen ska vara varierande från allt mellan himmel och jord och livets upp o nedgångar. Att den ska vara skriven från hjärtat och från livet som faktiskt är. Annars skulle den ju inte vara skriven av mig, att visa något som inte existerar vore ju allt annat än bra. Oftast vet jag att ni uppskattar när jag skriver rakt från hjärtat och ni brukar lämna så fina kommentarer jämt, de andra 2 procenten kan man försöka bortse, dock är det ju av någon konstigt anledning oftast dom man kommer ihåg,är inte det knepigt? Dom små procenten borde ju vara som en fis i rymden.

Jag känner mig totalt utpumpad på energi just nu och jag tror mycket handlar om situationen som varit och faktiskt ännu är, känslan av att känna sig otillräcklig och nästan aldrig kunna slappna av. Det tär på en. Det har varit kämpiga veckor för oss alla i vår familj och jag hoppas snart på en ordentligt vändning. Mamma ligger fortfarande inlagd och ny konsultation ska göras på måndag och de ska efter det bestämma vad som behövs åtgärdas, Om det blir en operation till eller inte. Jag hoppas givetvis hon slipper att opereras mer, samtidigt vill jag ha en långsiktigt lösning för hennes skull så hon kan fortsätta leva ett normalt liv. ♥

När jag känner mig såhär dränerad på energi som jag gör just nu så har jag svårt att tänka klart märker jag, det känns som att de enda jag orkar är att ligga i sängen, men det funkar ju inte riktigt när man har ett vardagsliv som måste fortsätta rulla på, världen har ju liksom aldrig stannat upp även om man haft det tufft och kämpigt, man har ju fortfarande kvar alla måsten. Men jag försöker i den mån det går att göra sånt som jag tycker om, men det har jag o andra sidan också kommit ifrån. Minns inte ens när jag bara va ute tillsammans med kamera och fotade, det som jag vet oftast brukar ge mig energi och få mig att må lite bättre. Jag borde verkligen bara ta en dejt med kameran och skapa. saknar det , den ligger på hyllan och väntar på att användas.
Hittade en del gamla bilder från bröllop, det var verkligen längesen jag fotade bröllop nu, men fasiken vad speciellt och magiskt det är.  ♥

Så tacksam över att jag får uppleva dessa fina stunder tillsammans med alla brudpar när jag arbetade som mest med just detta.

Jag håller tummar för att energin kommer tillbaka snart, behöver en vändning, bryta mönstret och brista ut i gapskratt. ♥
Puss på er alla! ♥

3 reaktioner till “Jag behöver få skriva av mig.

 1. Jag tycker absolut att du ska fortsätta skriva från hjärtat! Lägger du på ett pokerfejs så kommer det bara att göra att de som läser, som har det tufft, tror att de är de enda som har det. Ärlighet varar längst!?? Jag har absolut inte tyckt att det är tråkigare o läsa, snarare tvärtom, man vet att här får man sanningen o inte massa ”lull lull”. O man känner sig inte ensamt när man har det tufft ?
  Kämpa på o fortsätt som du gör! Dra ner på tempot o låt kroppen komma ikapp. Har man kört på i 180 ett tag så tar återhämtningen tid. Gör det du känner för o verkligen måste göra, tvinga dig inte till mer. Efter att snart ha vart hemma i 2 år (sjukskriven) känner jag att nu äntligen börjar jag få kontroll på det mesta o energin kommer sakta tillbaka. Men det gäller o dra i handbromsen i tid så allt inte bara börjar rusa på igen. Ta hand om dig!! Kram ?

  1. Tack snälla för din fina kommentar, det betyder verkligen mycket att läsa att du tycker tvärt om <3 Ja visst är det så, det är alltid skönt att veta att man inte är ensam.
   Gud va skönt o känn att du äntligen har kontroll, blir så avundsjuk på att du känner att energin kommer tillbaka. Så skönt att det faktiskt gjort nytta för dig! <3

   Tack detsamma , stor kram! <3

 2. Jag tycker du ska fortsätta skriva från hjärtat. Tillrättalagda bloggar där bara det positiva lyfts fram, hamnar i mängden enligt mig. Det är för att just Du skriver som Du gör, som gör att jag kommer in och läser hos dig.
  Det är märkligt hur man kan bry sig så om en människa man egentligen inte känner. Men jag önskar verkligen att ni ska få lite flyt nu. Släpp kraven och bara vara. Ta hand om varandra och dig själv innan kraschen i väggen blir det faktum. Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg