Jag behöver få skriva av mig.

Sitter precis och kikar tillbaka på gamla inlägg på bloggen, tänker att den var så mycket mer glädjefylld förut?
Kanske borde man slänga på ett pokerface och fortsätta skriva om endast roliga och glädjande saker, jag vill ju inte att man ska gå in hit och känna att man sprider dålig energi eller att man faktiskt inte vill läsa för att ” nu var det visst ett tråkigt inlägg igen”
Vill att bloggen ska vara varierande från allt mellan himmel och jord och livets upp o nedgångar. Att den ska vara skriven från hjärtat och från livet som faktiskt är. Annars skulle den ju inte vara skriven av mig, att visa något som inte existerar vore ju allt annat än bra. Oftast vet jag att ni uppskattar när jag skriver rakt från hjärtat och ni brukar lämna så fina kommentarer jämt, de andra 2 procenten kan man försöka bortse, dock är det ju av någon konstigt anledning oftast dom man kommer ihåg,är inte det knepigt? Dom små procenten borde ju vara som en fis i rymden.

Jag känner mig totalt utpumpad på energi just nu och jag tror mycket handlar om situationen som varit och faktiskt ännu är, känslan av att känna sig otillräcklig och nästan aldrig kunna slappna av. Det tär på en. Det har varit kämpiga veckor för oss alla i vår familj och jag hoppas snart på en ordentligt vändning. Mamma ligger fortfarande inlagd och ny konsultation ska göras på måndag och de ska efter det bestämma vad som behövs åtgärdas, Om det blir en operation till eller inte. Jag hoppas givetvis hon slipper att opereras mer, samtidigt vill jag ha en långsiktigt lösning för hennes skull så hon kan fortsätta leva ett normalt liv. ♥

När jag känner mig såhär dränerad på energi som jag gör just nu så har jag svårt att tänka klart märker jag, det känns som att de enda jag orkar är att ligga i sängen, men det funkar ju inte riktigt när man har ett vardagsliv som måste fortsätta rulla på, världen har ju liksom aldrig stannat upp även om man haft det tufft och kämpigt, man har ju fortfarande kvar alla måsten. Men jag försöker i den mån det går att göra sånt som jag tycker om, men det har jag o andra sidan också kommit ifrån. Minns inte ens när jag bara va ute tillsammans med kamera och fotade, det som jag vet oftast brukar ge mig energi och få mig att må lite bättre. Jag borde verkligen bara ta en dejt med kameran och skapa. saknar det , den ligger på hyllan och väntar på att användas.
Hittade en del gamla bilder från bröllop, det var verkligen längesen jag fotade bröllop nu, men fasiken vad speciellt och magiskt det är.  ♥

Så tacksam över att jag får uppleva dessa fina stunder tillsammans med alla brudpar när jag arbetade som mest med just detta.

Jag håller tummar för att energin kommer tillbaka snart, behöver en vändning, bryta mönstret och brista ut i gapskratt. ♥
Puss på er alla! ♥

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer