Jag föder hellre barn!

God eftermiddag, hade tänkt att skriva ett inlägg igår, men fick stänga ner hastigt. Sjukdomarna fortsätter här hemma, och igår insjuknade alla förutom jag, inklusive Leona. Det blev lite kaotiskt. Alla kids plus Rickard. Jag fick lite flashback från när Lowa var liten och alla i familjen hade magsjuka samtidigt(!!) Det är faktiskt verkligen så jäkla jobbigt. Så jag har inte sovit många timmar inatt, varit vaken med Leona och suttit med henne, hon är ju så pytteliten och kan ju inte direkt förvarna om hon ska kräkas. Plus att man helst ska mata henne via sked, för matar man via flaska så är risken stor att hon kräks ännu mer när hon suger och tuttar. Det är en pärs men det har gått bra ändå! Fick tyvärr avboka jobbet idag på Neo, så tråkigt, hade sett fram emot det, men familjen först! ♥  

Så dagen idag består av att tvätta berget av all tvätt, städa, sanera.. jag föder hellre barn tusen gånger än att ha magsjuka. Usch!
Här har det snöat och i förmiddags var det sol, hade verkligen önskat att vi kunde varit ute och myst, men funderar på att ta en promenad runt kvarteret, lite luft kanske faktiskt kan vara bra för alla? Eller om vi bara går ut på baksidan och andas lite! Alla är otroligt tagan och trötta..

Mellan varven igår på dagen medans orken fanns så Plockade vi undan och packade upp grejer i köksskåpen. När vi stod där i köket och plockade in porslinet så kändes det som att NU flyttar vi in. Den känslan var ganska så häftig. Jag menar i halva garaget står vårt hem, Flera kartonger vi inte har rört sen vi flyttade in för ett halvår sedan.. Helt galet.

Pratade i telefonen med min farmor igår, vi har inte varit och hälsat på dom på hur längesen som helst..  Jag hade ett missat samtal från dom natten till i lördags, så jag blev lite orolig. Farfar hade tydligen ramlat ett par gånger nu, han börjar komma till åren ändå. Så jag har sagt att vi ska försöka komma dit och hälsa på bara vi piggar på oss här hemma. Men jag berättade allt om hur vi haft det sedan vi köpte huset så hon förstod att vi inte hade haft möjlighet att komma. ♥

En gammal bild på Lowa & Farfar. Lowa  och Leona är verkligen så lika! ♥

Jag Hade tänkt visa bilder från köket, men får skjuta fram det tills imorgon. Då har vi förhoppnigsvis piggat på oss.

Hoppas ni haft en bättre helg än oss.

Kramar / Angelica

6 reaktioner till “Jag föder hellre barn!

  1. Ussccha krya på er. Det går magsjuka på Bellis avd, i fredags vände jag i dörren hon fick haka på hem igen då jag noterade att det stod om magsjuka

    1. Jag förstår att du vände i dörren, det är bland de värsta man kan ha ju. Så smart i slippa basiller fram till jul , kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg