Köket, husets hjärta!

Vi är på bättringsvägen! TJOHEJ! Det har redan gått 48 timmar från sista symtom så imorgon kan alla gå tillbaka till skola & förskola! Jag är så otroligt noggrann gällande detta, och har även hemma barn i förebyggande syfte just för att minska smittspridning. Jag önskar att fler var så, för då skulle alla dessa sjukdomar inte ens finnas.

Nu tänkte jag passa på att visa er hur köket ser ut just nu.. Att få bänkskivan på plats gjorde så himla mycket verkligen!O så köksön, den gjorde så himla mycket verkligen. Den är lite lagom storlek som vi själva önskat och så har vi lite överhäng på alla sidor.. Här kommer jag stå många gånger och laga mat och skära sallad, vilken extra bänkyta. och dessutom en extra plats att hänga vid, man ser in till vardagsrummet, det känns som allt i ett lite mer. ♥


Många har varit nyfikna på vilket kakel som vi valt så jag tänkte visa er nu.

Vi valde ett enkelt vitt lite större kakelplattor, jag tror det kommer bli så snyggt, tidlöst och man tröttnar inte så fort som om man hade varit modig och valt något med färg eller mönster.  Vad tycker ni? Tror ni att det blir bra? Jag är mer för att inreda med detaljer istället. Jag tror det kommer bli grymt. Kaklet kommer på plats imorgon! Längtar!
Nu är det 4e veckan som vi inte har något ordentligt kök, dock så kan vi laga lite mat nu på spisen och använda ugnen. och sen längtar jag tills diskmaskinen är inkopplad, dessa 4 veckor utan diskmaskin, fy säger jag! Det är ett berg av disk ute i tvättstugan, som jag ska ta tag i.


Här över bänken är jag sugen på att sätta upp två stycken lampor, och har kikat in dessa, vad tror ni?

Jag fick tipset utav en av er läsare här och när jag såg det i ett annat kök så kände jag bara wow!
Sen gäller det att övertala min kärlek i livet också 😉 Det är ju faktiskt även hans kök tänker jag ! haha! Så lite måste han ju få ha att säga till om 😉 ♥

Vad iväg och köpte lite blommor, älskar färska snittblommor!

Vy från vardagsrummet!

Tänk, i slutet på veckan är allt helt färdigt. Det känns helt tokigt om jag ska vara ärlig. Måste nypa mig i armen.

Även fast det inte är helt hundra färdigt så är det så stor skillnad. Jag måste visa er en före och efterbild redan nu, jag kan inte hålla mig, men vi kör faktiskt efterbilden först.

Vad tyckts?

Nu är jag på jakt efter en snygg lampa att ha över själva köksön, sitter ni inne med några tips får ni gärna tipsa mig, känner mig faktiskt lite lost… Så tipsa gärna i kommentarerna!

Nu ska jag mata Leona och mysa med Lowa som har satt på en bra film hör jag.

Kikar in lite senare. Ta hand om er!
Puss & Kram

14 reaktioner till “Köket, husets hjärta!

 1. Oh vilken skillnad☺ gud va fint de blev????????

  Ä så nyfiken på vilken färg ni ha på väggen? Tycker den ä supersnygg?

  1. Tack söta du! <3 visst blev det bra 🙂

   Vi har kört samma kulör som i vardagsrummet HoP light grey från nordsjö. Även tjejerna har den i sitt rum , sen är så jäkla snygg så jag är sugen på att även måla den i hallen. ?
   Kramar och tack för du kikar in här!

 2. Så fint det blev och vilken skillnad snygg färg.
  Mysigt köket blev snygg när det är så stilrent.

  Om du ska så ljus i hallen vilket snyggt men syns varenda
  fläck så skulle jag ta avtorkbar som du
  prata om.Vi har ljus tapet och varje minsta syns på.
  Vi har inga små barn hemma.

  1. Visst blev det skillnad! 🙂

   Just nu är hallen helvit, och precis som du säger denna färgsorten vi har i köket är ju att föredra 🙂 tack för input! 🙂

 3. Åååå så fint!!! Supersnygg bänkskiva, bra val!! Skulle vara kul om du gjorde en liten housetourvlogg så vi får se hur allt blivit efter att vi följt renoveringen, behöver inte vara så många minuter och behöver inte vara redigerat med musik och grejer men skulle vara kul att se. Hoppas att ni får vara friska nu. Kram

  1. Tack fia, vad roligt att du gillar det! Absolut det kan vi fixa till, en liten vlogg där ni får se hur allt ser ut bu ska jag nog kunna våga mig på 🙂 roligt att du önsksr det, ska se vad jag kan lösa 🙂

   Det hoppas jag också! Stor kram!

  1. Skönt att ni klarat er, det finns tametusan ingen värre vanlig sjukdom! Hoppas ni inte åker på något!
   Hur går det med lillen förresten, sover han bättre? 🙂

   Ja nu längtar man tills allt är helt klart, känns så nära nu!!! <3

   1. Haha jodå när han sover jämte mig så sover han bättre 😉 Han började med nya ovanor i helgen…. vägrar sova i babynästet på natten utan ska bara vara näääära!

 4. Men WOW! Så fint ?? Vilket jobb och vilken resa ni gjort. Nu måste ni koppla av och njuta av ert fantastiska arbete och av varandra. Önskar er en riktigt härlig jul!
  Stor kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg