Jag förmedlar det vackra med min kamera! ♥

Dagarna bara springer iväg. Äntligen september faktiskt. Augusti har varit en kämpig månad, men snart ska allt vara i sin ordning, allting tar bara lite längre än man tänkt. Jag kämpar fortfarande med att orka. Såfort jag sätter mig i soffan på kvällarna så är jag SÅ trött, somnar sittandes, helt galet. Flyttar in mig i sängen och försöker se några avsnitt av vänner, men somnar såfort huvudet hamnar på kudden. Jag har nog en lång period med sömnbrist att ta igen.

Något som jag mår bra av är att fotografera. Att förmedla känslor via ett fotografi. Det var alltid mitt mål när jag fotade som mest. Nu var det längesen jag fotograferade på det sättet, nu är det andra fotouppdrag istället. ♥ Jag kommer nog alltid fotografera, det är verkligen en stor del av mitt liv. Jag ser ofta i huvudet hur en bild kan bli innan jag tagit den. och då har jag svårt att hålla fingrarna i styr.
För ett tag sen när jag var hemma hos Emma , barnen lekte och lilla Theo skulle äta, så satt dom och var sådär vackra! Kunde inte låta bli att föreviga några snabba bilder. ♥

 

När man somnar tryggt i mammas famn, visst är de fina? ♥

Här hemma har jag börjat fixa i barnens rum,de ska bli lite mer ombonade, Lowas rum fick en vägg till som blev rosa igår, det blev himla bra. Har velat måla om den länge men inte kommit till skott, Leonas rum fortsätter jag att inreda, och igår kom den nya sänghimmeln på plats, det skar sig lite i färgen sen spjälsängen fick en ny färg. Men det blir bra! 🙂 Problemet jag har nu är att jag skulle kunna fortsätta att måla lite mer färg här hemma. Alltså inga starka färger,men typ grått 🙂 Det bryter så snyggt mot vita fönster! 🙂  Men det får vänta lite. Vi har fortfarande en vägg kvar utomhus på huset som fortsatt är gul. Men i veckan får vi en ny ställning på plats och då blir det lite enklare att måla bort det fula gula 🙂 SEN är huset helt grått. Åh vad jag längtar, SÅ jäkla underbart! ♥

Inläggen har blivit lite glesa här, har haft svårt med inspiration ibland när jag inte mått så bra, men nu har jag bestämt mig. Minst ett inlägg om dagen, ni ger alltid så mycket kärlek, så det minsta jag kan ge tillbaka är att visa mer från oss! ♥

Håll utkik ikväll om ni vill se hur Leonas rum blev, även om det inte är riktigt färdigt än.

Nu ska jag plocka fram lite fika till kidsen och mig, ikväll ska Rickard får laga sin smarriga köttfärsås,  vad äter ni ikväll? ♥

Puss & kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg