Ikväll firar vi kärleken, han & jag!

Efter 10 år tillsammans och han kan fortfarande överraska mig.  Igår kom han hem med en liten box.


Under dessa tio år tillsammans har vi hunnit med mycket. Undra hur många gånger man bråkat, slängt igen dörren och tänkt herregud vilken människa! I början av vårt förhållande om vi blev osams kunde jag tycka att han skulle älta ihjäl saker, han ville prata och prata, kan inte människan bara vara tyst tänkte jag? Låta mig få sura ifred. Med åren har jag lärt mig. Lärt mig att han haft rätt. Att kommunicera är det absolut viktigaste för att få livet tillsammans att fungera. Vi bråkar inte så ofta, men är vi bråkar då höjer vi rösten, berättar vad vi tycker och sen blir vi sams, så går det några månader igen. Som att vi behöver en liten urladdning då och då. Han är verkligen så otroligt fin, på alla vis. Han är en fantastisk pappa, ( nattetid, sådär haha) Varför är det inte lika lättväckta som oss kvinnor?
När jag minst anar det så överraskar han mig, Jag blev så glad för denna lilla ask. Han vet precis vad jag vill ha.

10 år, tre barn tillsammans, företag, husköp, listan kan göras lång med vad vi kämpat och åstadkommit tillsammans. Även om vi genomgått mycket skit. Så står vi alltid tillsammans. Starkast. Han och jag , sida vid sida. Släpper aldrig taget.
För tillsammans skapar vi magi. Vi skapar VÅR familj! För oss är det en självklarhet att alltid vara den som stöttar den andra när den faller. ♥

Ikväll firar vi kärleken lite extra , eller hur? ♥
Nu ska jag krypa ner i sängen, sova ett par timmar, innan klockan ringer tidigt, sista passet på Neo för ett litet tag.
Jag ska snart berätta om alla tokigheter vi håller på med, men det blir så himlans bra.
PUSS PÅ ER!

2 reaktioner till “Ikväll firar vi kärleken, han & jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg