Jag har brytfel, fina presenter och dålig förlorare.

God morgon. Hade tänkt få ut ett inlägg igår men jag var så himla trött. Fastnade framför över atlanten. Har ni sett det?
Vi har inte följt denna serie tidigare, men så en kväll hade vi inte något att titta på och testade, och nu är vi fast. Blir så fascinerad av att de kan göra en hel serie på en sån liten plats. Inte så mycket att filma på en båt kan man tycka, men vi är verkligen helt fast. Tycker det är så bra och spännande. Jag som är så åksjuk/sjösjuk hade aldrig klarat av det där. Livrädd hade jag också varit dessutom.

Igår startade vi dagen med ett besök hos ögon för Leona, vi hade en tid innan sommaren först, men vi var tvungna att boka om den , för just då hade Line precis fötts så vi fick inte till det, Jag låg på BB, R var ensam med de andra barnen hemma och sen behövde han även komma hem och hämta oss. Så igår var det dags för synundersökning. Vi blev skickades dit efter att de kikat ögonen på bvc. Det hade gått så bra, hon var väldigt pirrig och nervös dagen innan men sen hade det gått superbra igår. Rickard var med henne och allt gick fint, jag fick uppdateringar med bilder. Hon har pratat mycket själv om att hon vill ha glasögon, så det kändes ju positivt.
Så när de var färdiga kom hon hem och var glad, ” Jag har brytfel mamma” ♥ Det visade sig som sagt att hon hade brytningsfel. Tyvärr fick vi inte hennes recept med oss hem, utan det skulle vi få hemskickat. Hon är ju SÅ ivrig att vi ska till optikern.  Vi hoppas snart det kommer på posten så ska vi fixa några fina glasögon. Hon önskar sig ett par blå , eller ett par regnbågsfärger säger hon.

Hon hade fått droppar i ögonen, så en stund efter såg hon lite suddigt. Hennes pupiller var så himla stora. Men efter en stund så slutade det suddiga. ” Nu ser jag bamses ögon igen mamma” Hon fick ett litet bamseklistermärke efteråt.
Men tills att att vi kommer iväg till optikern. Så ville hon testa mina glasögon så länge. Älskade unge.
Det ska bli roligt för henne att välja ut egna glasögon sen. Hon är SÅ peppad. Vilket jag är väldigt tacksam för , kunde likagärna varit helt tvärt om.

Hon är lite orolig att människor inte ska känna igen henne när hon har glasögon på sig. ” Men mamma då kan jag bara ta av mig dom och säga, det är jag Leona.” ♥

För ett tag sent så blev vi inbjudna på ett event tillsammans med Ek-pr och Newbie. Hade så gärna velat gå men vi missade det tyvärr pga sjukdomar.Det hade varit så roligt att gå just för att jag jobbar mycket med newbie. Men det blir fler gånger tänker jag, så nästa gång kan vi säkert få till det. Men eftersom vi missade det så fick vi en fin överraskning utanför dörren. Som jag bara måste visa er.
Klänningarna åkte på direkt och det söta memoryspelet intog köksbordet.
Här skulle det spelar direkt. Ingen rast ingen ro hörrni.
Men blev så varm inombords när kidsen blir så glada. ♥ Här hemma finns inget sen, det är nu som gäller.  🙂
Hur sött var inte detta lilla memoryspel? Ser ni så söta målningar på. Älskar ju små söta detaljer. Att jag gillar newbie har nog ingen gått miste om.
Vem som vann är oklart, det var stort fuskande på hög nivå kan jag säga 🙂

Så fint att ni är så många som kikar in här fortfarande, tänk att denna blogg funnits sen 2010. SÅ otroligt roligt att ha kvar den och gå tillbaka och läsa saker man ibland glömt bort men så fint har kvar här.

Hoppas ni får en fin dag, imorgon är det fredag. Hur fort har denna veckan inte gått?
Stor kram/ Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg