Jag har flyttat in i min älskade morgonrock.

God morgon alla fina. Sitter med en kopp kaffe i handen och kikar in här. Idag blev det lite morgonmys tillsammans med Leia. Det kliar verkligen i kroppen på henne efter att ha varit hemma från förskolan i två veckor. Men idag ser det ut som den sista koppan har gett med sig. Så på Måndag äntligen ska hon få gå och leka med sina kompisar  <3

Som jag skrivit tidigare så är jag totalt kär i min nya morgonrock som jag har beställt från sleepo.se.
Jag har länge letat efter en bra morgonrock till mig själv, har lånat Rickards ibland här hemma men den är både för stor och sjunger på sista versen. Så för ett tag sen fick jag hem den och jag är hel kär verkligen, den är så skön.
_14A2648 _14A2657 _14A2659 _14A2661 _14A2671

Den kommer i från märket Beach house och jag beställde den från sleepo.se. Kika gärna in på deras sida de har massa härliga produkter, och jag som är ute efter några sköna snygga påslakan till sängen ska nog lägga ännu en beställning därifrån. 🙂

När vi var på formex så hittade vi endel vårnyheter som vi beställde in , och vi väntar med spänning på första leveransen som är påväg in. Tänket visa er en tjuvkik på dessa vackra ljushållare som kommer finnas i tre färger.
_14A2615
De går redan att förhandsboka så att garantera en dessa skönheter innan de tar slut i lager, förhandsboka HÄR redan nu ♥

Ha en bra fredag alla fina!

I samarbete med Sleepo.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg