Snart händer det grejer, och jag hinner ju för tusan inte med. 

God kväll finisar… Sitter och njuter i min morgonrock i vanlig ordning. Bästa köpet verkligen! Visar er imorgon vart jag hitta detta underbaring 🙂 

  
Spenderar kvällen med lite kommande inköp.. Detta så roligt detta 🙂 o snart kommer det mer nyheter, men jag håller på det ett litet tag till 😉

Leias vattkoppor är nästan helt uttorkade. Stackarn börjar längta rejält till att leka med alla sina kompisar på förskolan. <3 det är en liten kvar i handen som inte vill ge sig, börjar fundera på om det ens är en vattkopp? Den är ganska stor och ser lite varig ut, olikt de andra, men det kanske är en.. Om jag ändå hade haft en bild att visa er så ni kunde hjälpt.. 

Nu ska jag fortsätta med inköpen och slå en pling till fina Madde som åkt på influensan.. <3 

Kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg